Кийра Найтли - дръзка и съблазнителна, отново с Chanel

Звездата от "Карибски пирати" предизвиква жените да бъдат нежни изкусителки, дори в малките часове на нощта.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 септември 2020

Chanel продължава специалното си сътрудничество с Кийра Найтли. Британската актриса е по-съблазнителна от всякога в новата рекламна кампания за аромата Coco Mademoiselle L'Eau Privée, който предизвиква жената да бъде нежна изкусителка в сърцето на нощта.

Това далеч не е първият път, в който Найтли застава пред обектива, за да представи продукт на луксозния френски бранд, тъй като тя си партнира с креативния екип още от 2007 година. 

В кадрите от фотосесията звездата от "Карибски пирати" позира с класическата малка черна рокля и обемна огърлица с перли, предизвиквайки жената да бъде дръзка, съблазнителна и най-вече себе си, дори в късните часове на нощта. Ароматът с нотки на жасмин, рози и бял мускус определено прави същото.

Наскоро стана ясно, че 35-годишната актриса ще влезе в образа на една от феминистките, избрали да се противопоставят на конкурсите за красота. Това ще се случи във филма "Misbehaviour", който ще предложи близък поглед към едно от най-популярните издания на конкурса "Мис Свят", а именно това от 1970 г., което редица феминистки решават да бойкотират, за да променят представите за красотата.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA