8 beauty закона, които не е "окей" да нарушаваме

Започваме със слънцезащитата и стигаме до няколко други, които, сигурни сме, често пренебрегвате.

Пределно ясно е, че козметичната индустрия предполага много прищявки. Има обаче и няколко закона, които не само трябва да имаме предвид, но и да спазваме постоянно. Ето кои са те!

Не съхранявайте грима си в банята. Топлината и влагата развалят качеството на грима доста преди да е настъпил неговият краен срок за употреба. Спрете се на спалнята или друго място, в което няма директен приток на слънчева светлина или наличие на вода.

Поместете по-рядко използваните продукти в хладилника. В това число влизат околоочните кремове, серумите против стареене и всички други продукти, които не са част от вашия ежедневен козметичен арсенал. Това не важи за червилата, лосионите и очната линия, разберете го!

645

Постоянната слънцезащита е от основно значение. Казвали сме го много пъти в различен контекст, посланието остава същото. Слънцезащитните продукти се използват всеки ден, а факторът е поне 30.

Без грим във фитнеса! Комбинацията между пот и грим създава перфектните условия за появата на акне. Помислете дали си заслужава.

Редовно почиствайте нещата, които докосват лицето ви. Започнете с телефона, минете през слънчевите си очила и стигнете до калъфката за възглавница. Правете го поне по веднъж на ден!

585

Избягвайте да докосвате лицето си. Пръстите ви са били навсякъде и вие го знаете. Опитайте се да не докосвате лицето си с немити ръце, тъй като лесно можете да прехвърлите бактерии върху кожата.

Никога не си лягайте с грим. Знаете го отлично, така че не го правете. Увересете се, че лицето ви е добре почистено. Със сигурност не искате да се събудите със запушени пори, пъпки... и петна от фон дьо тен по възглавницата.

Кажете "сбогом" на горещите бани и душове. Нямаме предвид да се къпете със студена вода, а да не прекалявате с нейната топлина. Горещата вода изсуушава кожата и я уврежда с течение на времето.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA