Тайната за красива кожа на Кайли Дженър струва по-малко от 10 лв.

Кой да предположи, че козметичен магнат от ранга на Кайли има тайни, които струват по-малко от вечеря навън?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 ноември 2020

Кайли Дженър определено успя да се превърне в beauty магнат, но това не означава, че продуктите в нейния личен козметичен арсенал струват милиони долари. Самата тя неведнъж признава, че подходът ѝ към красотата е разнообразен и за нея няма значение дали нещо струва 10 или 100 долара, когато работи наистина.

Измежду малките ѝ beauty тайни е и органичното масло от жожоба, което тя твърди, че е ключът към младата, здрава и стегната кожа. Освен че може да предпази кожата и косата от вредните лъчи на слънцето, то помага и за изграждането на по-здрави, дълги и хидратирани нокти, които пък се превръщат в перфектната основа на всеки изящен маникюр.

874

Дженър признава, че е "обсебена от маслата за тяло", до които прибягва всяка вечер в красивата си рутина, а предимствата им са многократни - от намаляването на белезите от акне до предотвратяването на пъпки и преждевременно стареене. 

Освен върху кожата, маслото от жожоба има и огромно въздействие върху косата. То стимулира растежа на космените фоликули, предотвратява чупливата и суха текстура, а всъщност е и най-естественото решение против косопад. Експертите препоръчват да добавите няколко капки от него към шампоана и балсама си, за да си осигурите мечтаният ефект.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA