Paint It Black

Кристина Гочева
Кристина Гочева 09 декември 2020

НОЩНА СМЯНА

Le Lift Crème De Nuit на Chanel e нощен крем за лице и шия с изглаждащи и стягащи свойства, създаден да изтрие следите на стреса през деня и да повиши възстановяването през нощта, защото докато спите, обновяването на клетките е 30 пъти по-активно, отколкото през деня.

КОЖЕН МИКРОБИОМ

Advanced Génifique на Lancоme стъпва върху научните изследвания на живата екосистема полезни микроорганизми - неразделна част от повърхността на кожата, за да предложи уникален комплекс от седем пребиотични и пробиотични частици.
 

LE MALE LE PARFUM

Най-новият мъжки аромат от Jean Paul Gaultier е облечен в черно, и идва с невероятен стил и интензитет. Елегантна дървесно-ориенталска нотка, улавя харизмата и силата на мъжа лидер, който избира тази ароматна аура за себе си.
 

SO COOL

Panda‘s Dream So Cool Eye Stick на Tony Moly съдържа охлаждащ крем за околоочната зона с екстракт от бамбук и морска вода, който успокоява, хидратира, моментално заличава уморения вид на очите.

EКСПРЕСНО КРАСИВИ

Черната почистваща Express Beauty маска с прополис на Аpivita е подходяща за мазна и склона към акне кожа. Възстановява баланса и контролира омазняването. Благодарение на тинктурата от прополис, кожата на лицето се стяга, а заради останалата комбинация от съставки – несъвършенствата коригирани.

NO PANDA EYES

Наситената черна, веган формула на спиралата за обем Lashes To Kill No Panda Eyes от Catrice трае 24 часа, без да се размазва или рони, и е подходяща дори за мазна кожа. Четката с форма на пясъчен часовник успява да улови всяка една мигла.
 

МОМЕНТАЛЕН ДЕТОКС

Insta маската от Nuxe е комбинация от омекотяваща розова флорална вода и натурален въглен, които улавят и премахват всички замърсявания. Ефективен резултат само за две минути - озарена, свежа и блестяща кожа.

INTENSIVE PROPOLIS +

Нежен лек крем от Institut Esthederm, който намалява и предотвратява появата на несъвършенства, като същевременно хидратира, изглажда бръчките и фините линии. Има мигновено матиращо действие, подсилва естествените защитни механизми за справяне с оксидативния стрес и преждевременното стареене на кожата.

ПАРФЮМНО ОЛИО

Kerastase Chronologiste Huile De Parfum е подхранващо олио, което обгръща всеки косъм в луксозно ухание и зашеметяващ блясък. Подсилва косата и намалява накъсването. Флуидната прозрачна текстура оставя в косите ароматни нотки, създадени от известния нос на майстора парфюмерист Алберто Морияс.

NIGHT.RIDER

Еластичната стилизираща паста с пчелен восък и цитрусови екстракти на Kevin Murphy осигуява силна, но гъвкава фиксация и мат покритие, подходящо за стилизиране на къси и рошави прически и при двата пола.

Селекция от 10 черни перли за лице и коса, облечени в ултимативна елeгантност, плюс ароматен мъжки ъпгрейд в актуалния цвят

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA