Bulldog: Създаден, за да бъде най-добрият приятел на мъжа

Момичета, спрете да търсите перфектният начин да ни изненадате, когато той е буквално пред очите ви.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 23 декември 2020

Измивен лосион Bulldog от серията Original, 150 ml

Измивен лосион с алое вера, масло от камелина и зелен чай. Специално създаден за почистване на мъжката кожа на лицето, оставяйки я видимо чиста и освежена, без да я изсушава. Без парабени, SLS, изкуствени оцветители и синтетични аромати. Подходящ е за всички типове кожа. Опаковката е изработена от пластмаса, направена от захарна тръстика. 4

Начин на употреба: Нанесете върху мокра кожа и изплакнете. Използвайте сутрин и вечер. След това нанесете овлажняващ крем за лице.

Овлажняващ крем за чувствителна кожа Bulldog от серията Sensitive, 100 ml

Овлажнавящ крем за чувствителна кожа с масло от баобаб, овесено масло и върбовка. Специално създаден да хидратира мъжката кожа, без да оставя лепкаво или мазно усещане. Не съдържа аромати, изкуствени оцветители или съставки с животински произход. 

Начин на употреба: Използвайте сутрин и вечер. Разпределете равномерно върху предварително почистената кожа на лицето и шията.

Масло за брада Bulldog от серията Original, 30 ml

Това омекотяващо и бързо абсорбиращо се масло съдържа алое вера, масло от камелина и зелен чай. Специална формула, създадена за мъже омекотява, укротява и подхранва брадата. Прави брадата блестяща без да изглежда мазна. Не съдържа изкуствени оцветители, синтетични аромати или съставки с животински произход.

Начин на употреба: Капнете няколко капки масло на дланите и нанесете равномерно на брадата и кожата на лицето.

Балсам за брада Bulldog от серията Original, 75 ml

Този балсам за брада съдържа алое вера, масло от камелина и зелен чай. Специалната формула спомага за стилизиране на брадата и дълготрайна лека фиксация. 

Начин на употреба: Нанесете малко количество на пръстите си и разнесете равномерно на брадата.

Шампоан и балсам за брада 2 в 1 за нормална кожа Bulldog от серията Original, 200 ml

Специално създаден за нуждите на мъжката кожа и брада. Продукт 2 в 1 – формулата му едновременно почиства брадата и я оставя хидратирана, подхранена, свежа и мека, благодарение на натуралните съставки. Съдържа алое вера, масло от камелина и зелен чай. Без изкуствени оцветители, синтетични аромати или съставки с животински произход.

Начин на употреба: Нанесете малко количество на предварително намокрена брада, масажирайте добре и изплакнете.

Овлажняващ крем Bulldog от серията Original, 100 ml

Овлажнавящ крем с алое вера, масло от камелина и зелен чай. Специално създаден да хидратира мъжката кожа, без да оставя лепкаво или мазно усещане след себе си. Това е най-продаваният продукт на Bulldog, печелил и награди заради хидратиращите си качества и бързото абсорбиране от кожата. Опаковката е изработена от пластмаса, направена от захарна тръстика.

Начин на употреба: Използвайте сутрин и вечер. Разпределете равномерно върху предварително почистената кожа на лицето и шията.

Ясно е, че в последните няколко години мъжете започнахме да обръщаме все по-голямо внимание на грижата за кожата и осъзнахме, че добрите продукти са от истински важно значение за нейните блясък, хидратация и перфектен външен вид. Както при дамите, така и при нас, това не е най-лесната възможна задача по отношение на красотата, но пък налице са верните спътници, които обещават да ни помогнат с всичко това - от измиването, през подхранването, та чак до стилизирането. Говорим за новите ни приятели от Bulldog, които стъпват на българския пазар и вече може да откриете в Лили Дрогерие

Bulldog е марка с фокус, изцяло поставен върху продуктите за мъже. Акцент са натуралните съставки, внимателно подбрани за превъзходен резултат на достъпна цена, а всички продукти се разработват с амбицията да се превърнат в по-добър, устойчив и натурален начин мъжете да се грижим за кожата си. Най-хубавото е, че са веган сертифицирани и не се тестват върху животни, не съдържат изкуствени оцветители, синтетични аромати и съставки от животински произход.

58

Основната мисъл зад тях е да бъдат ефикасни, прости и лесни за използване, за да нямаме нужда от оправдания, че не ни остава време или възможност да се погрижим за брадата и кожата си.

Идеята за създаването на Bulldog се ражда, докато Саймън Дъфи, създателят на марката, пазарува продукти за себе си и вижда липсата на такива с ясен фокус към нуждите на мъжете. Звучащите сложно и свръхмодерно съставки обикновено са неразбираеми и отблъскващи за нас, а Bulldog успява да промени това и категорично се превръща в наш най-добър приятел.

54

Всички продукти на бранда са с формули, специално създадени за нуждите на мъжката кожа и съдържащи натурални съставки като алое вера, масло от камелина и зелен чай. Така получаваме хидратирана, подхранена, свежа и мека кожа с наистина минимални усилия и познания. Момичета, ако имаме повод и се чудите с какво да ни зарадвате - вече няма нужда да търсите верния отговор с часове. Той е само един - Bulldog!

Продуктите може да откриете още сега в Лили Дрогерие.

57

Точно там откриваме и първата EKO еднократна самобръсначка в света. Не, не се шегуваме! Говорим за дръжка, изработена от 95% рециклирана пластмаса, 3 гъвкави остриета, опаковка, произведена от над 90% рециклирана хартия и овлажняваща лента за хидратация и комфорт. 

Wilkinson Xtreme3 ECO GREEN е подходяща за всички, които искат да намалят вредното влияние върху природата, което нанасяме чрез употребата на ежедневните продукти от бита. Това е и първата стъпка от глобалната тенденция на компанията към превръщането на планетата в по-добро и отговорно място за живот. Дами, има и за вас!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA