Бързи идеи за грим и прическа, ако празнувате този уикенд

Идват директно с примери от любимите момичета, което ги прави идеалното решение за Деня на влюбените.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 февруари 2021

Фотография: Instagram

Този Свети Валентин ви предизвикваме да мислите и действате различно. Няма как да подминем грима и прическите, с които ще впечатлите. Особено когато подходът към тях е тотално различен и встрани от цялата излишна суета.

ОПУШЕН ГРИМ & МЕКИ ВЪЛНИ Опушен поглед в неутрални тонове, придружен от розово червило и леки вълни в иначе правата ви коса? Три пъти "да". Бонус тайна: Розовото червило има сини нюанси, които ще накарат зъбите ви да изглеждат по-ярки и бели.

ЕЛЕГАНТЕН КОК & РОЗОВ МОНОХРОМ Вземете пример от Селена Гомес и заложете на елегантната класика. Направата на прическата отнема по-малко от две минути и позволява на грима ви наистина да се открои. Достатъчни са черна очна линия, прасковен руж и подходящи сенки за очи.

БЕЗ ПРИЧЕСКА & МИНИМАЛИСТИЧЕН ГРИМ Едноцветният грим е лесен, достъпен и романтичен. Подчертайте веждите си, заложете на пастелни сенки и приглушено, светло червило. Косата си оставете така, както я носите по принцип. В случай че предпочитате естествеността, разбира се.

ПОДЧЕРТАНИ КЪДРИЦИ & МЕК БЛЯСЪК Стигнахме до извода, че блясъкът е задължителен за този Свети Валентин, така че не бягайте от него, дори когато става дума за грима. Довършете с изящни къдрици и усещане за истински сексапил. Носите го със себе си!

ТЕКСТУРИРАНИ ВЪЛНИ & СЕКСИ УСТНИ Матово червило в топъл, дори леко огнен нюанс със сигурност ще привлече погледите (важи и за всички Instagram story-та!). Косата с текстурирани вълни пък изглежда страхотно, още повече с балеаж. Имате ли нужда от други доказателства?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA