Красотата няма възраст

Особено в Beauty Center Kristin Nasteva, където именно красотата е от основно значение.

Кристина Гочева
Кристина Гочева 14 април 2021

За Кристин професията на козметик отдавна се е превърнала в призвание на което тя се отдава със страст и желание. Сбъдната мечта, в която се оглеждат доволни от видимите резултати лица и тела. Усмивки и обратна връзка, която зарежда ежедневието ѝ, допълнено от високотехнологични машини и революционни терапии – незаменими помощници и нови законодатели в красотата.

Какво е най-важното за вас при работата с клиенти?

Най-важно е всеки клиент да получи правилна диагностика – съответно правилно решение на конкретен проблем, качествено обслужване и разбира се, да е доволен от ефектите на процедурата, която съм предложила като решение за неговите индивидуални нужди.

57

Бихте ли споделили революционните терапии, с които вашия център за красота разполага?

Elysion Pro - лазерна епилация за обезкосмяване при всеки тип кожа и косъм, през всеки сезон.

MultiShape - невероятна комбинирана машина за лице и тяло, която събира ултразвукова кавитация и радиочестота с вакуум и лед светлина. Освен, че намалява обиколките, също така стяга кожата, дренира и дори се забелязва лека корекция на стриите, защото възстановява еластина в кожата.

Pistor Eliiance - мезоторепия за лице, тяло и скалп. Една от любимите ми терапии с невероятни резултати за стрии, антицелулитни процедури, хидратация на лице, лечение на акне, мезотерапия на лице с хиалуронова киселина. Възстановяване на растежа на косъма. Хидрафейшъл (Hydrafacial) за почистване и регенериране на лице и скалп.

BTL - още един апарат за лице и тяло с радиочестота, който за отрицателно време премахва мазнините от тялото. 

И най-новото ми попълнение като апарат - Inus RF. Влюбена съм в него, защото резултатите са неповторими. Това което забелязвам са от 10 до 20 години назад във времето без да преувеличавам.

57

Специални игли със златно покритие и радиочестотата Inus активизира фибробластите да произвеждат нов колаген. Вследствие от това дермата се уплътнява и стяга, реконструира се овала, фините бръчки изчезват, кожата видимо се подмладява, лифтира и регенерира. Вакуумът спомага за минимизиране на кървенето и болката, а LED светлината стимулира оздравителните процеси.

За какъв клиентски профил е особено подходящ апарата Inus RF и микро иглената радиочестотна лед терапия?

Апарата обхваща много голям клиентски профил, защото ефективно се използва дори от тийнейджъри при лечение на активно акне до стари белези от такова. Отлични резултати има при шарка, следи от операции, стрии, бръчки и фини линии, лифтинг на лице, шия и деколте. Апарат, който позволява да се работи в деликатната зона на очите и прави безкръвна блефаропластика. Друго негово предимство е използването му при прекалено изпотяване.

Кои са любимите моменти в професията ви?

Това е моята мечта, хоби и страст, която всеки ден се превръща в реалност. Всяка една усмивка на клиент ме зарежда и ми дава сила. Всеки ден да се събуждам с вдъхновение да дарявам красота. И неслучайно слогана на салона ми е "Красотата няма възраст".

Центъра за красота Beauty Center Kristin Nasteva се намира в кв. Витоша, ул. Асен Разцветников 1Б, тел. 087 821 9790.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA