Руски експертни тайни за красота от Ирина Шейк

"Израснах в малко селце в Русия, по онова време нямахме много продукти за красота", разкрива супермоделът.

Повечето хора казват, че майчинството променя жените и без да са необходими особени усилия, те някак стават по-красиви. Ако видите последните снимки на Ирина Шейк, вероятно ще се убедите в истинността на това твърдение. Тя обаче е категорична, че не е правила никакви промени или компромиси.

"Всяка майка знае как да изпълнява много задачи едновременно, така че винаги намирам минути за моята beauty рутина. Сега, когато дъщеря ми е по-голяма, се забавляваме заедно", споделя Шейк в ново интервю. Най-голямата ѝ философия по отношение на красотата също не се е променила. "Less is more. Бъдете щастливи в собствената си кожа и бъдете добри към другите хора. Руската тайна за красота е да използвате кубче лед върху кожата си рано сутрин."

Въпреки че е на подиума от години, Ирина смята, че красотата наистина идва отвътре. "Щастливата и мила жена винаги е красива. Обикновено не нося грим, но винаги се грижа за кожата си. Обичам да е чиста, затова нося само хидратиращ продукт и такъв със слънцезащитен фактор."

"Израснах в малко селце в Русия и по онова време нямахме много продукти за красота. Повечето идваха от градината - маските там се правят от прясна краставица, ягоди, цветя, билки. Научих много от майка ми този въпрос", разказва още Шейк, подчертавайки, че щастието е най-добрият грим. "Чувствам се най-красива, именно когато съм щастлива."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA