Лесната рутина на Селена Гомес за вечер навън

Сбогувайте се с тежкия грим и позволете на новото beauty гуру да ви покаже правилния подход към нещата.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 септември 2021

Малко по малко, Селена Гомес уверено започва да следва стъпките на Кайли Дженър и да оставя beauty империя зад гърба си.

Вероятно това е причината екипът на американския Vogue да покани суперзвездата за ново видео от специалната поредица "Beauty Secrets", в което тя показва съвършената going out рутина.

Селена, която този месец гледаме в новия сериал на Hulu "Only Murders In The Building", обича да "украсява" обстановката с ароматна свещ и капка етерично масло от пачули върху китките си, а веднага след това слага краставици върху очите и подхранва лицето със серум от Tatcha.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 29 (СТРАШНО СЛАДКИ) ПРИЧИНИ ДА ОБОЖАВАТЕ СЕЛЕНА ГОМЕС

"Колкото повече пораствах, толкова повече осъзнавах, че по-малкото е повече и това ме кара да се чувствам секси, дори когато не нося много грим", споделя самата тя. "Излизанията ми са момента, в който мога да опитам нови неща. Очна линия, цветове, блясък. Забавно е", казва още, нанасяйки пудра, течни сенки и спирала за идеалния котешки поглед.

Във видеото Гомес припомня и появата си на Met Gala през 2018 г., когато е изпробвала нов автобронзант и се оказва абсолютно оранжева на червения килим.

Финалните щрихи за вечер навън? Бронзово покритие за чувствителна кожа и течен гланц за устни. "Добре, хора, това е. Ще се видим следващият път."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA