Има решение за кожните алергии!

Представят ни го експертите на La Roche-Posay и новият им крем Toleriane Dermallergo, предназначен за хидратация на чувствителна кожа, склонна към алергии.

Велина Василева
Велина Василева 03 октомври 2021

Знаете ли, че според Световната здравна организация, една трета от днешното население е засегнато от някаква форма на алергия, от която цели две трети се проявяват върху кожата? Това означава, че през живота си повече от 50% от хората се сблъскват с кожна алергия или развиват някаква форма на кожна непоносимост. Много интересен поглед към този проблем дава ново, глобално проучване, според което алергичните кожни реакции се срещат по-рядко и в по-лека форма при деца и юноши, растящи в селските райони. Причината е ясна – за съжаление, условията за живот в града потискат естествения имунитет на целия организъм, но особено на кожата. И резултатът от това са честите, а нерядко и бурни алергични реакции.

57

Данните от това изследване са причината, която провокира научния интерес на експертите от лабораторията на La Roche-Posay. Те се залавят с нелеката задача да създадат продукт, който се справя с чувствителността на кожата, но и я хидратира ефективно. Основата на целия този проект е науката за микробиома или онази специфична среда на повърхността на кожата ни, която я поддържа здрава. Така те разработват революционен нов хидратиращ продукт, който възстановява баланса и укрепва кожната бариера – кремът Toleriane Dermallergo.

Формулата му е без парфюм и без алкохол, и в основата й стоят две ключови съставки – невросенсин и сфингобиома. Невросенсинът е активна съставка, отговорна за успокояване на кожата и намаляване на усещанията за дискомфорт, които съпровождат този тип състояние на кожата. Сфингобиомата е активната съставка с произход от термалната вода La Roche-Posay, която е отговорна за възстановяване на нарушената кожна бариера и помага за възстановяване на баланса на кожния микробиом.к

57

Ефективността на продукта е впечатляваща! Наблюдава се бързо намаляване на зачервяването и дългосрочно предотвратяване на проявяването на алергични кожни симптоми. Но най-важното е, че цели 77% от хората, използвали продукта, споделят, че той значително подобрява качеството им на живот.

57

Експертите на La Roche-Posay препоръчват да нанасяте Toleriane Dermallergo сутрин и вечер, като по този начин ще осигурите на кожата си 48-часова хидратация. Имате избор между три текстури на продукта в зависимост от типа на вашата чувствителна кожа – крем за хора със суха до много суха кожа, лек крем за тези с нормална до суха кожа и флуид за всички с комбинирана и мазна кожа.

Препоръчваме ви да влезете на сайта на La Roche-Posay, за да научите още за новия продукт, както и за цялата серия Toleriane Dermallergo.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA