Всички beauty трендове за есен/зима 2021

Как се променя красотата през новия сезон? Даваме отговор още сега!

Велина Василева
Велина Василева 31 октомври 2021

Хайде да започваме.

57

КОДОВА ДУМА: ЯРКО!

Напълно нетипично за есенно-зимния сезон, дизайнерите са решили да внесат малко цвят в сивото ежедневие директно върху очите ни. И това е логично предвид факта, че все още носим маски и именно погледът е акцент във визията. Неонови, пастелни и дори сенки с метален блясък – набавете си ги възможно най-скоро.

1

ПРОДУКТИТЕ: 1_ Палитра сенки за очи Hypnose на Lancome 2_ Течни сенки за очи Ombre Premiere Laque от есенно-зимната колекция Tone On Tone на Chanel 3_Единични сенки за очи от колекцията Pop Eye на Shiseido

57

ЯРКО ЧЕРВИЛО

Устните в червено продължават да следват правилото „класиката е модерна". Ако сте посклонни на експерименти, заложете на тях.

2

ПРОДУКТИТЕ: 1_ Червило Le Rouge Sheer Velvet на Givenchy 2_ Червило Be Legendary Prime & Plush Lipstick на Smashbox

57

НАТУРАЛНО ЧЕРВИЛО

На другия край на цветовата палитра са всички глосове, балсами и червила в телесни тонове. Да, те също са тренди.

3

ПРОДУКТИТЕ: 1_ Глос Lip Comfort Oil Shimmer на Clarin 2_ Балсам за устни Glow Play на M.A.C

57

ЗАПЛЕТЕНА ИСТОРИЯ

Плитките са един от най-ярките трендове в косите този сезон. Във всякакъв вид, стил и размер – хипи, пънк или романтика... Изборът е ваш!

4

ПРОДУКТИТЕ: 1_ Уплътняваща пяна за коса Invati Advanced Thickening Foam на Aveda 2_ Сух шампоан за обем с органичен лен на Klorane

57

МЕТАМОРФОЗИТЕ НА ОЧНАТА ЛИНИЯ

Бунтарски черна, широка, тънка, цветна, ала 60-те, само на долния клепач... Въображението на дизайнерите е във вихъра си по отношение на очната линия. Трябва ви само точният продукт и стабилна ръка и сте готови да започнете с експериментите.

5

ПРОДУКТИТЕ: 1_ Молив за очи от есенната колекция Tempting Fate на M.A.C 2_ Молив за очи на Chanel

57

НЮД ИЛИ ЧЕРВЕНИ?

И двете, ако говорим за маникюра. По отношение на дължината виждаме повече къси, отколкото орлово дълги нокти. Удобството преди всичко!

6

ПРОДУКТИТЕ: 1_ Лак за нокти от есенната колекция Downtown LA на OPI 2_ Лак за нокти от есенно-зимната колекция Tone On Tone на Chanel

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA