Парфюми за всеки ден & всяка нощ

Достатъчно е да хвърлите поглед към нашите ароматни предложения, за да откриете своя нов фаворит.

Велина Василева
Велина Василева 17 ноември 2021

Дилемата кой парфюм на коя част от денонощието подхожда е решена. Сред най-новите аромати има за всеки час по нещо.

BETTY BARCLAY DREAM AWAY е ароматът на сбъднатите мечти – изключително нежен и ефирен, с плодови и цветни нотки и бял мускус за финал.

57

LUNA ROSSA OCEAN е новият мъжки аромат от Prada, вдъхновен от океана и от... технологиите. Именно те са в основата и на метода молекулярна дестилация, чрез който са отделени само най-фините молекули от съставките на аромата.

Новият аромат THÉ YULONG SOIE DE NACRE на Armani/ Privé демонстрира перфектния баланс между свежестта на зеления чай и цитрусовите плодове и интензивността на черния чай и опушената дървесина.

KENZO HOMME EAU DE TOILETTE INTENSE е дървесно-морски аромат, напомнящ за солена кожа, стоплена от слънцето. Той е създаден по правилата на устойчивото производство, като това послание носи и флаконът във формата на бамбук.

ARMANI/PRIVÉ'S SABLE NUIT е унисекс аромат, вдъхновен от мистериозната нощна пустиня. Този обгръщащ парфюм има плътни нотки на амбър, кедър, пачули и сладка ванилия.

Tom Ford представя най-новия си Signature аромат – OMBRÉ LEATHER PARFUM. Уханието съчетава нотки на черна кожа с листа от виолетка и кедрово дърво, улавяйки неопитомената чувственост на Американския запад.

Наситено черно кафе. Наситено бели цветя. Новият BLACK OPIUM EAU DE PARFUM EXTREME на YSL комбинира тези две контрастни нотки в още по-силен интензитет, допълнен от наситено пачули. Уникален!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA