Време е да се почувстваме изцяло #освеЖени

Ще го направим с новите продукти от лабораторията на La Roche-Posay.

15 ноември 2021

Без значение дали сте наясно с този факт или не, именно витамин С помага на кожата да поддържа свежестта си по същия начин, по който помага за функционирането на целия организъм.

Това е и причината екипът на La Roche-Posay да се обърне към една от най-мощните молекули против стареене и „изгряващи звезди" в индустрията на красота през този сезон, представяйки поредната иновация от лабораториите си: серумът PURE VITAMIN C10.

PURE VITAMIN C10 е нов серум против бръчки с противостареещо действие, който съдържа чист витамин С за възстановяване на пълното сияние на кожата. Да, дори и най-чувствителната! В допълнение към него, формулата на продукта съдържа други ключови съставки в тяхната активна и оптимална концентрация: салицилова киселина, която помага за отстраняването на мъртвите клетки и невросенсин, който има успокояващ ефект.

57

Серумът HYALU B5 е другото иновативно решение от лабораториите на марката, пряко насочено към борба с признаците на стареене - независимо дали са причинени от генетични фактори или външни влияния като стрес и замърсяване.

Иновациите на La Roche-Posay просто имат за цел да подобрят ежедневието, за да сме сигурни, че когато погледнем в огледалото, няма да се изплашим от признаците на умора, а ще се очароваме от свежото и жизнено лице в него. Време е да се почувстваме #освеЖени, не мислите ли?

Повече информация ще откриете на laroche-posay.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA