Влюбихме се в тези страхотни колекционерски издания

Не можем да откъснем поглед от тях и тайно се надяваме да ги открием под елхата в коледната сутрин.

Велина Василева
Велина Василева 18 декември 2021

Фотография: PR

Коледната креативност на козметичните марки намира израз в прекрасни празнични колекции. Събрахме най-впeчатляващите от тях.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: КОЗМЕТИЧНИТЕ КОМПЛЕКТИ, КОИТО ДА ОСТАВИТЕ ПОД ЕЛХАТА

57

ДА ПРАЗНУВАМЕ!

Казваме си наздраве с маникюр, решен в някой от страхотните лакове за нокти от празничната колекция на OPI – Celebration.

57

ПРАЗНИКЪТ ПРОДЪЛЖАВА!

В годината, в която се отбелязват 100 години от създаването на култовия аромат Chanel N5, от марката решават да посветят и празничната си колекция на този юбилей. Очаква ви лукс и класа под формата на лимитирани издания на култовия парфюм, коледен календар във формата на класическата бутилка, огромен Chanel N5 във флакон от 2021 мл, както и специална грим колекция с логото на знаменитата петица. Какво повече можем да искаме за една наистина запомняща се Коледа?

57

С ЛЮБОВ ОТ СОХО

Лимитираната колекция от Bobbi Brown е вдъхновена от магията на празнично украсения Ню Йорк. Откриваме както комплекти, така и грим продукти с опаковки, имитиращи емблематичната архитектура на Голямата ябълка.

ОЩЕ ОТ GRAZIA: РАЗКРИВАМЕ ВСИЧКИ ТАЙНИ НА ЧЕРВЕНОТО ЧЕРВИЛО

57

ПРИКЛЮЧЕНИЕ СРЕД ЗВЕЗДИТЕ

Коледната колекция на Jo Malone е вдъхновена от звездите, Космоса и златото. Кампанията е прекрасна, колкото прекрасни са и парфюмите, дифузерите и ароматните свещи, облечени в луксозни празнични "дрехи".

57

С KIEHL'S

За 170-и пореден празничен сезон брандът представя ексклузивна колекция с някои от най-обичаните продукти за грижа за кожата в красиви лимитирани опаковки. По традиция за създаването им Kiehl's си партнират с известен съвременен художник. Тази година дизайнът им е поверен на французойката Мерилу Фор. За илюстрациите тя се вдъхновява от несравнимата енергия на Ню Йорк и превръща емблематичния квартал East Village във вълшебна страна на мечтите, в която живеят невероятни празнични герои. Звездата на колекцията е коледният календар, в който са се скрили цели 24 от най-любимите Kiehl's съкровища. А сред продуктите в празничен дизайн откриваме много наши фаворити – крем за тяло Crème de Corps, нощен концентрат Midnight Recovery Concentrate, крем за лице Ultra Facial Cream, тоник Calendula Herbal-Extract Toner и още много други. Ще откриете лимитираната коледна колекция на Kiehl's в магазина на марката в Paradise Center или онлайн на www.kiehls.bg.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA