Том Уолкър е новият креативен директор на грима на Givenchy

Екипът на марката разкрива, че той е толкова запален по иновациите в грима, колкото и по всички аспекти в процеса на разработка.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 януари 2022

Запознайте се с Tом Уолкър. Той е новият креативен директор на грима в Givenchy.

Неговата роля ще включва наблюдение на развитието на новите грим линии на марката, както и творческата посока на комуникационните им кампании.

Младият, талантлив английски гримьор впечатли модната къща със своите креативност, харизма и иновативен подход към грима, който е едновременно ясен и силен. Черпейки вдъхновение от различни източници, включително от архитектурата, той обича да играе с контрасти, светлинни ефекти и смели цветове, подобрявайки чертите на лицето както на жените, така и на мъжете.

57

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ПАРФЮМИ ЗА ВСЕКИ ДЕН & ВСЯКА НОЩ

Роден в Северна Англия, Уолкър започва кариерата си като гримьор в Париж. Той си сътрудничи с няколко международни модни и бюти марки, докато работи на свободна практика. Правил е грим за множество списания като i-D, AnOther, W Magazine и Dazed and Confused, както и за италианското, британското и китайското издание на Vogue. Работил е със световноизвестни фотографи като Paolo Roversi, Sølve Sundsbø, Rafael Pavarotti, Jack Davison, Richard Burbridge and Nick Knight. В портфолиото му влизат и колаборации с Ема Уотсън, Клеър Фой, FKA Twigs и Росалия.

57

Фотография: Nicolas Kuttler/Givenchy

Роман Шпицер, главният изпълнителен директор на Givenchy Parfums, споделя в изявление: "Очакваме с нетърпение сътрудничеството с Том. Неговите познания за модната сцена, отличителният му стил и иновативният му, но естествен подход към грима са идеално съчетание с елегантния, но смел свят на красотата на Givenchy. Развълнуван съм, че сега той допринася с таланта и креативността си за нашия грим и за международния му успех."

Самият Том споделя, че също е изключително радостен от възможността да се присъедини към редиците на луксозния френски бранд. "Споделяме еднаква признателност към красивата, но все пак смела женственост – подчертаваща елегантността и индивидуалността. Ще бъде вълнуващо да внесем творческа изява и нови продуктови иновации в грима, като си сътрудничим с екипа на Givenchy и гримьори от цял свят."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA