Гуен Стефани също пуска свой козметичен бранд

Певицата иска клиентите на GXVE да изградят общност, в която всички споделят нейните виждания за "красотата, грима и себеизразяването"

Нов ден, нов звезден козметичен бранд. Ще ме извините, ако го чувате за стотен път, но не виждам начин всеки път да има различен увод за такава новина. Добре дошла, Гуен Стефани!

"Това е моя мечта за цял живот, с която дори не бях наясно", споделя самата тя в ново интервю за InStyle, обявявайки марката си GXVE. "Не мислех, че е възможно."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: ОСНОВНА (И ВСЕ ПАК ЕКСПЕРТНА) ГРИЖА ЗА СКАЛПА

Смелата визия на Гуен я отличава още в началото на нейната кариера и това отчасти я вдъхновява за голямата стъпка. "Била съм критикувана много за грима и червените устни. Спомням си как веднъж баба ми ми подари подобен гланц за Коледа. След това стоях в колата, погледнах се в огледалото за обратно виждане и си казах: "О, боже, ето остатъка от живота ти."

Идеята за връщането назад провокира името на марката - "GX" е начинът, по който изпълнителката винаги се е подписвала - с първата буква от името си и целувка. Останалото олицетворява идеята за поглеждането към миналото.

Наясно, че стъпва на пазар, пренаситен с предложения от други нейни колеги, певицата споделя, че не е притеснена, защото "хората знаят истината". "Могат да видят кое е истинско и кое - не. Тук съм, за да направя това, което искам. Мисля, че разликата е в страстта. Не е нужно да се опитвам да ви продам нещо, а да създам продукти, които са истинското ми наследство."

ОЩЕ ОТ GRAZIA: 3 BEAUTY ТЕНДЕНЦИИ И SMART АКСЕСОАРИТЕ, С КОИТО ДА ГИ ПОДЧЕРТАЕТЕ

Желанието ѝ е да изгради общност от хора, споделящи нейните виждания за "красотата, грима и себеизразяването". "Това ще бъде най-добрият, най-ефективният и чист грим. Останалите ще идват при мен, защото ще разберат, че никога не съм ги лъгала."

За начало брандът се насочва към няколко различни полета - сенки за очи, гел моливи, водоустойчиви очни линии, хидратиращи масла за лице, както и, напълно естествено, няколко различни вида червила. Може да видите повече на gxvebeauty.com.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA