Българска естетична клиника с престижно европейско признание

Dermal Lase Center и едва още 26 клиники в света са избирани за CANDELA CENTER OF EXCELLЕNCЕ.

11 май 2022

Българската естетична клиника Dermal Lase Center получи световно признание за качество - точно тя бе избрана за официален център на CANDELA CENTER OF EXCELLЕNCЕ.

Candela Center of Excellence означава огромно и единствено на Балканите признание за професионалната експертиза на клиниката и използването на златен стандарт медицински уреди, с които се осъществяват високия клас естетични и дерматологични процедури.

00

Към момента в Европа такива центрове има във Великобритания, Германия и Испания, а вече и в България. Двата основни критерия за получаване на отличието са базирани на компетентността и опита на лекарите, които работят в тях, както и резултатите, които постигат с пациентите си с лазерите Candela.

Цялостната процедура по подбор и анализ на клиниката-кандидат трае 2 години, а едва 27 естетични клиники в целия свят имат честта да бъдат избрани за Candela Center of Excellence.

00

Българската Dermal Lase Center притежава два Златни стандарта – александритния лазер за епилация и пигментации – Gentle Lase Pro, както и PDL лазера за третиране на васкуларни доброкачествени образувания по кожата – Vbeam Perfecta. Третият лазер на Candela, с който Dermal Lase Center разполага, е CO2RE, като той също е първокласен в своята категория – третира белези, бръчки, акне и малки доброкачествени образувания по кожата. Експертите на Dermal Lase Center комбинират терапиите с лазерите, за да постигнат перфектни резултати сред своите пациенти.

Отличието бе връчено официално вчера по време на специално събитие, на което присъстваха редица партньори на клиниката, медии и инфлуенсъри. Доц. Дончо Етугов и екипа му заедно прерязаха лентата, превръщайки официално Dermal Lase Center в първия Candela Center of Excellence.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA