Подари си красота, одобрена от звездите

ARLEN.BG е запазената територия на всяка жена, която се вълнува от света на козметиката и винаги, ама винаги търси най-доброто.

Дори да сте от хората, които пазаруват козметика и всичките ѝ производни не повече от веднъж годишно, ще трябва (така не обичам тази дума, но...) да се съгласите, че изборът е огромен, а възможностите за тотален провал - още повече.

Не само защото шопингът върви ръка за ръка с чуденето дали е крайно време да заложим на нов бранд или просто да се придържаме към сегашната си рутина, а защото въпросът къде да го осъществим има тооооолкова възможни отговори.

Един от тях обаче ни хареса особено много. ARLEN.BG.

Arlen.bg

Екипът на ARLEN.BG разбира от професионална козметика и това е плюс, който няма как да не изтъкнем в самото начало. Иначе казано, в основата на техния бизнес стои не поредното желание на някой да се занимава с нещо, а любовта към качествената грижа и възможността да разполагаме с директен достъп до най-добрите продукти, предлагани на световния пазар.

Звучи гръмко, но вече повече от 16 години онлайн магазинът сервира на сребърен поднос широка гама от предложения за лице, грим, уреди и специални комплекти.

Arlen.bg

Акцент е поставен върху косата и нейния перфектен, но същевременно здравословен външен вид, затова на разположение в сайта ще откриете бои, шампоани, маски, терапии, подхранващи продукти и стилизанти. Компанията е официален представител на популярната марка Nuggela & Sulé, сред феновете на която са любими и добре познати български лица като Мис България Ромина Тасевска, певицата Есил Дюран и топмодела Ралица Методиева. В иначе богатото портфолио ще срещнете и Altissima, която притежава най-продаваната боя за коса в ARLEN.BG с хиляди доволни клиенти. О, и десетки други безспорни фаворити като Kérastase и Moroccanoil.

Arlen.bg

По очевидни причини, важно е да уточним, че сайтът разполага със специален раздел за мъжете, които са се впуснали в търсенето на перфектната грижа. Така че ако търсите нещо ново за себе си или любим човек, ARLEN.BG е *перфектният* избор.

Можем да говорим за всички тези детайли с дни, но най-вероятно няма да ви изненадаме. Само че личното отношение го прави - то е толкова приятно, колкото Селена Гомес на среща с фенове (и през цялото останало време) и толкова рядко, колкото нов албум от Риана. Екипът на магазина е на разположение и в готовност да ви консултира за всички налични продукти, така че да откриете най-подходящите такива с минимални усилия от ваша страна. След като добавите желанията в кошницата си, те пристигат в рамките на един работен ден и срещу доставка, която струва по-малко от (хубаво) капучино навън. За поръчки над 60 лева тя е безплатна.

Arlen.bg

И понеже няма смисъл да се лъжем, че не обичаме специалните предложения, длъжни сме да отбележим, че при абониране за техния бюлетин получавате 15% отстъпка от първата си поръчка, а с всяка такава и подаръци под формата на мостри.

В случай че любопитството вече си е казало думата, не пропускайте да се запознаете отблизо и с атрактивната им лоялна програма. Нека преведем - подаръци, експресна доставка, неповторимо отношение към всеки клиент и преференциални цени за любими брандове. В крайна сметка, нали смисълът от цялото "упражнение" е именно да се почувстваме по-специални? И красиви.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA