UV филтър, който предпазва от най-коварните UV лъчи? Да!

След 10 години задълбочена работа и над 65 проучвания, La Roche-Posay с гордост представя новия ANTHELIOS UVMUNE 400.

Фотография: PR

Използването на продукти със SPF защита е задължителна част от всяка рутина и повечето дерматолози препоръчват тези с широкоспектърна защита както от UVA, така и от UVB лъчи.

А знаете ли, че 30% от UV лъчите, които достигат до нашата кожа, са т.нар. ултрадълги UVA лъчи в спектъра между 380 и 400 nm? La Roche-Posay - марка, чиито фотопротектори са препоръчвани от 60 000 дерматолози по света, създаде новия Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+, който осигурява много висока защита, създавайки незабележима бариера, дори за най-коварните UV лъчи, които принадлежат на тази малка част от спектъра.

la roche-posay

Над 10 години задълбочена работа и 65 клинични проучвания са необходими за създаването на този революционен продукт. Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+ се предлага с два типа текстури - Invisible Fluid SPF50+ и Hydrating Cream SPF50+. Със специално разработена формула, съдържаща революционния филтър Mexoryl 400, Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+ предпазва от дълбоки клетъчни увреждания, причинени от слънчевите лъчи и се бори срещу бръчките и пигментните петна, които биха се появили в резултат от излагането на слънце (т.нар. фотостареене). Накратко, не пропуска нищо!

Слънчевите лъчи, които проникват в кожата, могат да се разделят на два спектъра - UVA и UVB. Въпреки че и двата са свързани с изгаряния, стареене, хиперпигментация, алергии и сериозни кожни заболявания, като рак на кожата, е важно да знаем, че 95% от UV лъчите, които достигат до земята, принадлежат към UVA спектъра. В допълнение, UVA лъчите проникват в дълбоките слоеве на кожата, стимулирайки молекулите, които са отговорни за възникването на опасни заболявания.

la roche-posay

Това, което прави Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+ различен от другите фотопротектори, е специално разработеният филтър Mexoryl 400, който покрива спектъра на ултрадългите UVA лъчи (380-400 nm), които проникват в кожата в дълбочина.

Гери Малкоданска, която взе участие в официалното представяне на Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+ на българския пазар, обясни как SPF продуктът е част от нейната ежедневна рутина и какво означава последния Anthelios продукт за нея:

"Наистина, най-накрая можем да намерим SPF продукт на нашия пазар, който предлага цялостна защита за лицето ви, дори и от най-коварните UV лъчи."

la roche-posay

Д-р Ирина Шаркова също е съгласна с нея и говори на тема "Защита на кожата от слънчевите лъчи". "Кожата е най-големият орган в човешкото тяло, но уви е доста "злопаметна" и всяко незащитено фотоизлагане се "трупа" в нейната "UV-памет", водейки до ранни признаци на стареене, пигментация и рак на кожата. Затова най-важният и универсален съвет в дерматологията е - използвайте слънцезащита всеки ден във всеки сезон!"

С лансирането на продуктите, съдържащи филтъра Mexoryl 400 (първият филтър, осигуряващ UVA защита в спектъра между 380-400 nm), La Roche-Posay поставя нови стандарти в грижата за кожата. Продуктите Invisible Fluid SPF50+ и Hydrating Cream SPF50+ клинично доказано предпазват от тези опасни лъчи и след нанасяне създават усещане за лекота.

la roche-posay

Благодарение на тях, кожата запазва естествения си защитен механизъм, който успешно се бори срещу стреса, хиперпигментацията, появата на бръчки и лунички, причнинени от фотостареенето. Кожата на лицето има силен съюзник, който я снабдява с оптимална защита всеки ден - невидимата бариера на Anthelios UVMUNE 400 SPF 50+.

Повече информация може да намерите на официалния сайт на La Roche-Posay.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA