Български спа център получи най-престижната глобална награда

Мениджърът на Este Fitness & Spa Надя Халачева заслужено спечели международен приз от World Luxury Spa Awards.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 октомври 2022

Este Fitness & Spa стана носител на наградата Global Luxury Fitness Spa (най-луксозен фитнес и спа център в света) за 2022 г. от престижния и единствен по рода си международен конкурс Luxury Spa Awards.

"Изключително съм развълнувана, защото за мен и целия ни екип това е заслужено признание. През 2022 г. Este Fitness & Spa доказа отново, че продължава да се развива и надгражда с разнообразие от качествени услуги в съчетание с много изискана атмосфера. За мен е предизвикателство да съм част от процеса за издигането на луксозните спа услуги в България до най-високо световно ниво", сподели Надя Халачева, мениджър на комплекса, получавайки специалната статуетка.

Este Fitness & Spa

В тазгодишното издание на конкурса се включват 700 луксозни спа центрове от цял свят - в няколко различни категории, на глобално и регионално ниво. Сред тях бяха представители на световноизвестни вериги, а прецизно жури оценява кандидатите на база отзиви от клиенти и специална скала за нивото на предлаганото качество. Конкурсът има за цел да отличи най-върховите постиженията в сферата, а наградените получават безпрецедентно международно признание.

Награждаването на най-добрите спа центрове в света се проведе преди броени дни в луксозния комплекс Swandor Hotels & Resorts Topkapı Palace в Анталия, Турция, като на бляскавото събитие присъстваха над 400 елитни професионалисти и водещи експерти.

Este Fitness & Spa

Голямото отличие е поредно признание за Надя Халачева, която е част от създаването на луксозния спа център, намиращ се в елитен квартал на София. Името на успешната бизнес дама се свързва за пореден път с престижните световни награди. Тя е отличена няколко пъти с международно признание Best Spa Manager, а Este Fitness & Spa застана на лидерското място в глобален мащаб и се задържа трайно на върха след поредица други награди. Este Fitness & Spa печели статуетка "Luxury Fitness Spa" за целия свят в три поредни години – 2017, 2018 и 2019 г., както и призът "Luxury Wellness Spa".

Este Fitness & Spa

Успехите на българския елитен спа център в глобалната надпревара са огромно постижение и доказателство за устойчива тенденция с най-високо качество и лукс. Организаторите на церемонията не скриха възхитата си от Надя Халачева и комплекса, поднасяйки специални поздравления и пожелания за още бъдещи успехи.

Това е доказателството, че Este Fitness & Spa продължава да изпъква не само с изискана атмосфера, но и с фокус върху грижата за здравето, красотата и добрата физическа форма на своите клиенти. Стилната обстановка съчетава уникален дизайн, безупречна чистота и удобство, а гостите могат да избират от изискано меню с класически, екзотични и авторски масажи, спа терапии и ритуали, фитнес, йога и пилатес, осигурени от екип от висококвалифицирани терапевти и инструктори. Прецизно подбраните високотехнологична апаратура и първокласни козметични продукти от водещи световни производители гарантират най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на посетителите.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA