Съветникът по здравe на Миранда Кер идва в България

Доктор Линда Ланкастър ще сподели от първа ръка своите виждания за пълноценния начин на живот.

Съветникът по здравословни въпроси - доктор Линда Ланкастър, която помага на Робърт Редфорд, Аманда Сейфрид, Миранда Кер и е редовен автор в лайфстайл платформата на Гуинет Полтроу – Goop, пристига в България.

Още с основаването на центъра си по енергийна медицина Light Harmonics Institute, тя практикува онова, в което вярва най-силно, а именно, че като лекар-хомеопат и последовател на природната медицина, предпочита неинвазивни лечения, свеждащи до минимум рисковете от вредни странични ефекти.

фжгбхнй

Според нея здравето или болестта са резултат от сложно взаимодействие на физическо, емоционално, умствено, диетично и генетично състояние на организма, съответно се повлияват от околната среда и начина на живот. 

Доктор Ланкастър е обучена да открива основната причина за заболяването и да поддържа вродената способност на тялото да се лекува. Тя припомня, че първоначалното значение на думата "доктор" е учител и затова винаги подчертава, че основната ѝ цел е да образова пациента и да го запознае с неговата собствена позиция и отговорност по отношение на личното му здраве. 

Клиниките ѝ в Ню Мексико и Ню Йорк се основават на класическа хомеопатия, медицинска радиестезия, аюрведа, йога, антропософия, билколечение, традиционна китайска медицина, детоксикационни методи и натуропатия.

миранда кер

Съпругът ѝ Кенет Диъл също ще се включи в семинара, а двамата пристигат в България по покана на Елина Нушева.

Здравословният семинар "Махалото на здравето" ще се проведе на 1 и 2 април в столичния хотел "Милениум", а билети могат да се закупят от тук.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA