Най-новата клиника за женско здраве отвори врати в София

Стремежът на FemiClinic е към осигуряване на цялостна грижа за женското здраве, в подкрепа на красотата - отвътре и отвън.

Най-новата клиника за женско здраве в София – FemiClinic, отвори врати на ексклузивно събитие на 22 март.

Тя е разположена на бул. "Г. М. Димитров" № 65, вх. А, ет. 1 и притежава богата експертиза в медицината и естетичната медицина. Екипът ѝ обединява утвърдени специалисти с дългогодишна практика във всички области на женското здраве – акушерство и гинекология, детско-юношеска гинекология, репродуктивно здраве, урология, кардиология, дерматология, мамология, ендокринология, пластична и лазерна хирургия, диетология, психиатрия, психотерапия.

Техен доверен партньор са най-иновативните технологии, някои от които представени ексклузивно в страната. Модерната апаратура съдейства за експертна диагностика, навременна превенция и качествено лечение. Клиниката е в тясно сътрудничество с доверени партньори на международно и локално ниво – една от водещите хирургични клиники в Израел – TLV Medical, iClinic и CibaLab.

жбн

"Откриването на FemiClinic е сериозна крачка напред в сферата на женското здраве в България, тъй като обединява експертиза във всички области на медицината. Ние вярваме, че то намира израз в цялостната визия, самочувствие и хармоничен начин на живот на всяка жена. Щастливи сме, че една идея, която развивахме в продължение на дълъг период от време, вече заживява свой живот. Нашата цел е да осигурим качествена грижа и подкрепа за здравето на нашите пациенти – отвътре и отвън, във всеки един момент, от детско-юношеска до зряла възраст", сподели д-р Атанас Чернев.

Сред утвърдените имена на останалите специалисти, част от екипа на клиниката, са проф. д-р Иван Костов, дмн, д-р Радко Тоцев, д-р Наталия Петракиева-Чернева, доц. д-р Мария Юнакова, д-р Сергей Славов, проф. д-р Красимир Янев, проф. д-р Кирил Карамфилов, доц. д-р Весел Кантарджиев, дм, д-р Мирослав Георгиев.

FemiClinic разполага с девет модерно оборудвани кабинета, в които експертите ще посрещат своите пациенти. Апаратурата стъпва на последните технологични достижения в сферата на женското здраве. Някои от иновативните технологии до момента не са представени в страната.

фемиклиник

Една от тях е Fotona TimeWalker IntimaLaser, който извършва неинвазивни процедури с максимално кратък период на възстановяване, благодарение на роботизирана ръка. Тя гарантира максимална прецизност при извършване на манипуации и отлични резултати. Друг флагман в портфолиото на клиниката е ултразвуковият апарат Samsung HERA W9, осигуряващ изключителна прецизност и реалистичен образ при проследяване на бременност, профилактика, диагностика и отхвърляне на заболявания.

TLV Medical, специализирана в пластична хирургия, акушерство, гинекология и Моос хирургия за лечение на рак на кожата, е международен партньор на FemiClinic.

"Сътрудничеството с някои от най-реномираните специалисти в областта на женското здраве в България е една страхотна възможност – едновременно за повишаване на нашата експертиза и за разширяване на обхвата на грижата за пациентите ни, отвъд географските граници. Представителите на нашия екип ще бъдат на разположение за планиране на консултации, диагностика и специални процедури за лечение – на място, в София, и в клиниката в Израел. Заедно ще организираме и семинари за обмен на добри практики, с поглед към най-актуалните тенденции в областта на иновациите и технологиите, които се стремим да внедряваме", сподели д-р Ейнав Берар, изпълнителен директор на TLV Medical.

фртгъуй

Високотехнологичният център за дерматология, лазернa терапия и естетика –  iClinic, е представен в два от кабинетите във FemiClinic.

"Това, което ни привлече в този страхотен проект, е възможността да разширим кръга от решения, които предлагаме за своите пациенти. Ще задълбочим грижата за женското здраве в ежедневни консултации с бременни жени, майки, които се възстановяват след раждане, жени в менопауза и дами със специфични гинекологични проблеми. Вярваме, че отличния екип от подбрани специалисти във FemiClinic, заедно с нашия дългогодишен опит и качествената клинична лаборатория в лицето на CibaLab, ще осигури едно ново, по-високо ниво в грижата за здравето на съвременната жена", каза Милен Ванков, управляващ партньор в iClinic.

Една от най-големите вериги медицински лаборатории в България – CibaLab, предлага специално създадени пакети за изследвания, посветени на женското здраве. "През годините, успяхме да развием особено усещане към женското здраве и възможностите за диагностика. Най-голямото предизвикателство, което често срещахме до момента, е комуникацията за проследяване на изследванията и получените резултати. На място, в клиниката, процесите ще се случват много по-бързо и лесно. По този начин, всички пациенти ще намерят решение на всеки свой проблем, благодарение на експертизата на лекарите", каза д-р Недялко Калъчев, управител на лабораторията.

Вижте повече на femiclinic.fuxy.net.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA