Кои са най-популярните уреди за красота при жените?

Знаем го отлично, но beauty индустрията преживява експанзия във всеки възможен смисъл.

31 март 2023

Фотография: Pexels, PR

С бързото развитие на технологиите, индустрията на красотата претърпява значителни промени. Технологичните устройства революционизират начина, по който жените се грижат за кожата, косата и цялостната си красота. От сешоари до фотоепилатори, на пазара днес има голямо разнообразие от опции. Ще разгледаме най-популярните технологични устройства за дами с цел разкрасяване, техните ползи и защо всяка жена заслужава да ги използва. В онлайн магазините има богат асортимент както от продукти, така и от уреди за разкрасяване, споделят от Ардес БГ.

уреди за красота

Какви устройства могат да се намерят?

Индустрията на красотата е залята с голямо разнообразие от продукти, от които жените могат да избират. Грижата за нея става все по-достъпна, а ето и някои от най-популярните такива, налични в момента:

Епилатори - Тези устройства премахват косъма от корена, като резултатът е по-гладка кожа за по-дълъг период от време. 

Фотоепилатори - Тези устройства използват технология за импулсно светлинно лъчение, за да премахнат косъма от корена, като, при правилна и продължителна употреба, могат да предотвратят до 80% появата на нови косъмчета в бъдеще. Използват се за трайна красота и гладкост на кожата.

Сешоари - Бързо изсушават мократа коса, като в същото време при правилна употреба са по-щадящи от пресата и така се превръщат в едно от най-важните и полезни оръжия за всяка жена. С тях можете да постигнете професионална прическа в домашни условия като си спестявате ходенето до фризьорски салон и заплащането за услугата. Популярни са сред дамите, които полагат особена грижа за косата си.

Преса за изправяне/накъдряне - Това са стилизиращи уреди за красота на косата като различните модели имат и различни стилове на работа. Най-често те изправят или накъдрят допълнително косата, но някои от по-новите преси имат и други функции. По-иновативните опции са все по-щадящи за косъма като от някои от тях имат йонизиращ ефект. Те могат да са керамични, метални, пластмасови или изработени от по-скъпи материали.

Маша за коса - Те са продълговати с гребени по връхчетата си, които накъдрят косата посредством нагряване. Загрятата част на уреда се увива в косата и по този начин стилизира различни видове прически спрямо употребата.

Електрическа четка за коса - Сравнително нови на пазара, четките с горещ въздух стават все по-популярни в ежедневието на дамите. Това е много по-щадящ и грижовен метод за сресване. Улеснява изсушаването на косата тъй като не ви е необходим допълнителен уред и можете да оформите косата си само с една ръка като в същото време спестявате на косата си щетите, които пресата или машата могат да нанесат.

Уреди за избелване на зъби - Тези устройства използват LED светлина, за да избелят зъбите, предоставяйки по-удобна и ефективна алтернатива на традиционните методи за избелване на зъбите в домашни условия. 

Ултразвукова шпатула за почистване на лице - Те се използват ултразвукови вълни за почистване на лицето и отстраняване на замърсяванията без болка, което ги прави популярен избор в грижата за кожата сред дами с чувствителна такава. След успокояване от процедурата за красота изпъкват чертите на лицето.

Уред за почистване на лице с радиочестотен лифтинг - Това устройство е предназначено най-вече за дами с мазна кожа. Грижата за нея е от изключително значение за здравето на цялото тяло, а йонизиращата функция спомага да я държите гладка и еластична като предотвратява появата на бръчки.

Ардес БГ

Кои уреди са най-популярни сред дамите?

Най-популярните продукти за красота и грижа сред жените са разкрасителните и продукти за лична хигиена. 

Сешоарите и пресите са изключително популярни от много години насам тъй като позволяват оформянето на различни стилове прически. Лесни са за употреба, а на пазара има много практични варианти на достъпни цени. Професионалните такива на своя ръка държат високи цени, защото се използват от сертифицирани фризьори и стилисти.

Фотоепилаторите са популярни сред жените поради техния дълготраен ефект на отстраняване на косми. Те също така са по-хигиенична алтернатива на традиционните методи. По-безболезнени са и позволяват употреба в домашни условия, което ви спестява посещение при козметик.

Уредите за почистване на лице са популярни в грижата на дамите с чувствителна кожа, тъй като използват ултразвукови вълни, за да почистват лицето нежно, дълготрайно и без последици. Те са по-ефективни от традиционните методи за почистване тъй като биват разработени от учени в областта, а освен за възрастни намират широко приложение и при по-младите дами, страдащи от акне в тийнейджърските си години. Козметичната грижа е изключително важна дори от ранна възраст.

уреди за красота

Защо всяка жена заслужава да използва тези уреди?

Те са създадени, за да направят живота на всяка дама по-лесен. Намалят времето, необходимо за сутрешната ви рутина, помагайки да свършите повече задачи за по-малко време. Предоставят удобство, защото са лесни за употреба и намират приложение и в домашни условия. Може да закупите всякакъв тип продукти и уреди за разкрасяване онлайн, което ги прави грижата за здравето и красотата достъпна до всички дами. 

Спомагат повдигане на самочувствието, защото подобряват здравето ви, което довежда до по-добър външен вид. Това би помогнало на дамите да се чувстват по-комфортно и уверено в собствената си кожа всеки ден.

Всяка заслужава подобни процедури за косата, тялото и кожата си. Като представители на нежния пол от жените се очаква да поддържат приличен външен вид, но в днешно време това става все по-трудно. Те са наравно поставени с мъжете във все повече сектори, което позволява концентрация върху кариерното развитие. Въпреки това грижата за красотата е основна за една дама, за да я разсее от всекидневните и задължения и да я накара да се почувства по-уверена.

Индустрията на красотата е пълна с разнообразни технологични уреди, създадени да помагат на жените да се грижат за себе си започвайки от кожата и косата. От сешоари до фотоепилатори, има много опции на разположение за абсолютно всяка дама. Те предоставят удобство, спестяват време и подобряват самочувствието, което ги прави основни инструменти в ежедневието на всяка жена. С цени, които са достъпни за всеки бюджет, е много лесно да намерите продукт за красота, който отговаря на нуждите и стандартите ви.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA