Ашли Греъм разкри тайната на перфектната си кожа

Моделът споделя как успява да държи бръчките далеч.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 юни 2023

Фотография: Profimedia; Instagram/@ashleygraham

За визията на Ашли Греъм може да има всякакви коментари според личните предпочитания на хората, но едно е безспортно - плюс сайз моделът притежава изключителна харизма и красота. А това до голяма степен се дължи на перфектната й кожа. 

Оказва се, че не всичко е ген и Ашли полага доста усилия, за да се радва на гладко лице. Особено след раждането на децата й, когато кожата й става изключително суха. Тайната на определената за най-сексапилна жена в света за 2023 година се оказват масажите. Да, точно така. Масажите за лице. 

ашли греъм

ГУА ША

Греъм се кълне в камъка гуа ша и дори споделя, че масажите с него са много по-добри отколкото добавянето на филъри в лицето. Тя разкрива, че се предпочита традиционните методи и всякакви естетични процедури за нея са табу. "Виждала съм толкова много момичета да правят гуа ша толкова погрешно и се чувствам така, сякаш имам най-добрия учител в целия свят", споделя моделът. Тя разкрива, че нейният учител е специалистът по акупунктура на име Сандра Ланшин.

ХИДРАТАЦИЯ

Освен масажите, Ашли залага и на задължителната хидратация. "Целта ми винаги е да имам добре поддържана и блестяща кожа, а едно от условията за това е добрата хидратация", споделя пищната красавица. Тя използва козметична розова вода за лицето си, с която кожата запълва дехидратацията, която може да се случи във всеки период от годината. "Имам комбинирана кожа, но и съм склонна към сухота", казва Греъм и изтъква, че затова ползва овлажняващи средства сутрин и вечер, всеки ден.

КИСЛОРОД

Друга тайна, в която Греъм се кълне, са кислородните терапии, при които се влива чист кислород в кожата чрез въздушна четка. Следва нанасянето на специални серуми. "Идеята за използване на кислород е да стимулираме обновяването на клетките на кожата, успокояване и усвояване на активните съставки, които нанасяме след това", каза дерматологът Хуана Варгас. 

ашли греъм

ПОЧИСТВАНЕ

Ашли не пренебрегва правилно номер едно за хубавата кожа - почистването. Тя никога не си ляга с грим и използва мицеларна вода, за да го свали. "Без значение колко грим имам на лицето си, мисля, че е най-важно да почиствам кожата през нощта", казва Ашли. След това тя нанася серум с ферулова киселина. Благодарение на него, Греъм намалява появата на хиперпигментация, така че тенът й изглежда равномерен и без петна. Моделът признава, че в тийнейджърските си години често е злоупотребявала със слънцет, но вече не излиза без наличието на слънцезащитен крем, който не само предпазва лицето от появата на всякакви петна, но и на бръчки.

ИНФРАЧЕРВЕНА СВЕТЛИНА

Греъм признава, че харесва инфрачервени одеяла за сауна с червена светлина. "Мисля, че са толкова лечебни. Страхотно е да лежите в леглото, да се сгушите в едно и да изпотите дупето си. Това е наистина страхотно за тялото ви", коментира моделът.
 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA