Салма Хайек разкри тайната на перфектната си кожа

Актрисата се кълне в нещо различно откозметиката и хирургията.

Ася Иванова
Ася Иванова 21 юли 2023

Макар и прехвърлила вече 56 години, Салма Хайек може да се похвали с безупречна форма и със страхотна кожа. И тайната се крие в едно-единствено нещо!

Актрисата разкрива пред водещата Кели Рипа в подкаста й Let's Talk Off Camera, че никога не е ползвала ботокс. "Без ботокс", категорична е Салма. Тя е категорична, че перфектната си визия дължи единствено на "редовните медитации", които е разработила за себе си.

Салма Хайек

"Поради характеристиките на моето тяло и здравословни проблеми развих необичайна медитация, която непрекъснато развивам", казва Салма. Тя споделя, че често медитира по няколко часа на ден и разкрива, че получава огромна доза енергия. "Тя се движи и танцува във вас, предизвиквайки различни чувства и усещания. Затова често експериментирам със звуци от трети страни."

Салма Хайек

И макар мнозина да не вярват в нейните методи за подмладяване, методите й са повече от ефикасни. Само я вижте колко феноменално изглежда! "Когато тренирам и излизам от стаята, хората ми казват: "О, Боже мой. Отново изглеждаш на 20." Когато спре с медитацията обаче, забелязва, че кожата на лицето и тялото й става по-отпусната. Салма признава, че по този начин поддържа и доброто си настроение. Защото именно така успява да се отпусне пълноценно и да се освободи от цялото напрежение, което е натрупала през деня.

Салма Хайек

Латино красавицата задължително минава и през сауната, където допълнително се отпуска и се отървава от всичките токсини в тялото. По тозин начин не само възобновява добрия вид на кожата, но и поддържа добрата си физическа форма.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA