Какво яде Кейт Мидълтън? Диетата на принцесата на Уелс е разкрита

Разкрихме и тайната за бързо отслабване на принцесата на Уелс.

Ася Иванова
Ася Иванова 07 август 2023

Фотография: Profimedia

Хората по света са очаровани от една определена личност в британското кралско семейство и това е Кейт Мидълтън. Затова и не е изненада, че всички се интересуват от нейния начин на живот извън светлините на прожекторите, а нейните режим на хранене и тренировки са особено любопитни за аудиторията.

Принцеса Катрин наскоро разкри как вписва упражненията в натоварения си график, но как се храни една принцеса? Направихме малко проучване на диетата на принцеса Катрин и се очертаха три основни елемента в режима й на хранене.

ПРОТЕИНИ ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ

В съответствие с фитнес рутината си, принцесата рядко се отклонява от чистата си, богата на протеини диета. Всъщност Кейт е голям фен на "диетата на Дюкан", за която се твърди, че е използвала, за да отслабне бързо след трите си бременности. Диетата на Дюкан включва почти изключителен предимно протеини, зеленчуци и здравословни мазнини и масла, а въглехидратите са абсолютно табу.

Въпреки че диетата на Дюкан е ефективен метод за отслабване, струва си да се отбележи, че въглехидратите са гръбнакът на всяка балансирана диета - така че не забравяйте да проучите предварително или да потърсите помощта на здравен специалист, преди да опитате диетата.

Кейт Мидълтън

СМУТИТА

Когато Кейт не е на диетата на Дюкан, нейният режим на хранене включва здравословна комбинация от плодове и зеленчуци с високи нива на антиоксиданти. Тя избягва млечни продукти и предпочита бадемово мляко, въпреки че не й е особено любимо. Кейт започва деня си, приготвяйки си една витаминна бомба, под формата на смути. "Тя пие смутита сутрин и следобед, съдържащи спирулина, кейл, матча, спанак, румън, кориандър и боровинки", разкриват приближени до кралския двор. Говори се също, че обожава горски плодове, смесени с бадемово мляко като следобедна закуска.

БЕЗ МЕСО

Въпреки че набляга на протеините за бързо отслабване, често Кейт Мидълтън спира изцяло месото. Тогава за обяд те предпочута да яде постни ястия. Това става ясно по време на кралската обиколка на Уилям и Кейт в Индия. Тогава главният готвач Рагу Деора беше натоварен да приготви ястия за кралската двойка по време на престоя им в двореца Тадж Махал. Той разкрива, че е сервирал вечеря със зеленчукови кебапчета и къри от леща за двойката. "Всичко е вегетарианско, защото ми казаха, че го предпочитат", обясни той.

ДОМАШНИ ЯСТИЯ

Като за начало се твърди, че кралската особа яде много домашно приготвени ястия и освен това, често те са приготвени от самата нея. Тя се слави като професионалист в кухнята, казвайки, че някои от любимите й рецепти включват супи, къри и печено пиле. "Вечерите тя се отдава на хобито си да готви любимата вечеря на Уилям, печено пиле", се казва във Vanity Fair. Известно е също, че принцесата е запален пекар, като често приготвя деомашни десерти за своите деца. Тя споделя, че най-малкият й син, принц Луис, е голям фен на Мери Бери, и редовно преслитва кулинарните й книги с рецепти, които приготвя. "Обичам да правя торти [за рожден ден]. Стана малко традиция да стоя будна до полунощ с абсурдни количества смес за торта и глазура и правя твърде много. Но аз обичам това."

Кейт Мидълтън и принц Уилям

СУШИ

Известно като един от по-здравословните варианти за хапване, докато сте в движение или се храните навън, сушито е голям хит както при Кейт, така и при принц Уилям. Когато кралската двойка посети Japan House London, за да се срещне с главния готвач Шимизу Акира, Уилям отбеляза, след като опита сашими от сьомга: "Много впечатляващо. Благодаря ви много. Съпругата ми и аз обичаме суши. Може да се наложи да дойдем тук за обяд, когато няма никой друг."

СУРОВИ ЯСТИЯ

Според Daily Mail, Кейт също така предпочита сурови ястия като салати с диня, гаспачо, годжи бери, табуле и севиче заради ползите им за грижа за кожата. "Кейт вече има перфектната фигура, но мотивацията й е да постигне сияйна кожа", казва източник пред изданието.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA