Betty Barclay Happiness - ароматът на силните и уверени жени

Плодов, женствен аромат, който подчертава силата на усмивката.

Ася Иванова
Ася Иванова 12 октомври 2023

Лъчезарната усмивка освобождава хормоните на щастието и подобрява благосъстоянието ни. Единственото друго нещо, от което се нуждаете за истинското вътрешно щастие, е позитивното отношение към самите себе си и живота.

Вътрешното щастие означава да останете спокойни и да не се вземате твърде насериозно, дори когато нещата не вървят по план. Това самоприемане и любов ни карат да сияем отвътре. Какъв по-добър начин да покажем това с широка, искрена и сияйна усмивка?

Betty Barclay Happiness

Betty Barclay Happiness е ароматът за силни и уверени жени, които вдъхновяват не само себе си, но и другите, чрез естествената си аура и силата на усмивката си. Жени, които са позитивни и уверени в себе си, които не се страхуват да правят грешки или да не са перфектни. Това са жените, които са открили ключа към истинското щастие.

Открийте щастието да бъдете верни на себе си

Създаден за жени, които следват собствения си път през живота, без да се интересуват от очакванията на другите. Betty Barclay Happiness изразява радостта от това да бъдеш в мир със себе си: "Щастието не е някъде там, то се намира вътре в нас!". Аромат, който подчертава вътрешното щастие със самочувствието и излъчването, които му придава. Посланикът на марката Betty Barclay Happiness, Аника Лау, въплъщава точно това - като водеща, редактор и страстна говорителка, както и майка на три деца, тя е известна с позитивното си отношение към живота, открития си характер и заразителната си широка усмивка от телевизионния екран.

Betty Barclay Happiness

"Аз съм оптимист и твърдо вярвам, че в живота ми всичко винаги ще се нареди добре. Живея според мотото "Мисли щастливо!". Щастието започва от самите нас и да следваш вътрешното си щастие винаги е от ключово значение. Ето защо за мен е важно да се обграждам с хора и неща, които ме правят щастлива. Новият аромат Betty Barclay Happiness и неговите флорални нотки ме правят щастлива, подхождат ми и ми позволяват да сияя отвътре навън. Това е моят личен съвет за красота!" Аника Лау, водеща и говорител

Betty Barclay Happiness

Ароматна радост от живота

Плодовите нотки се обединяват с цветни акорди, за да създадат интензивна композиция. Betty Barclay Happiness се впуска в несравнимим плодов аромат, който отваря плодово-цветната композиция със сочна круша, сладко-кисел касис и пенлива ябълка. В сърцето оживеният букет излъчва непринуденост чрез цветните, женствени нотки на нежна роза, сладък жасмин и чувствена ванилия. Нежно обграден, ароматът завършва със земен кехлибар и сладникав мускус.

Betty Barclay Happiness е веган аромат, който разкрива естествената радост от живота на своя притежател.

Betty Barclay Happiness

Привличащ вниманието дизайн

Дизайнът на Betty Barclay Happiness олицетворява женствен модерен аромат с елегантната си форма и цветови решения от красиво пясъчно розово и златно. Елегантният флакон се характеризира с изчистени линии. Украсен е със златен надпис и златна капачка. Релефът от горещо фолио и златните листа на детелината върху сгъваемата кутия стилно излъчват усещане за радост от живота. Дизайнът на Betty Barclay Happiness превръща аромата в красив аксесоар за всяка баня. Ароматна гама Разпръснете щастието с ароматите и продуктите за грижа Betty Barclay Happiness s Eau de Toilette Natural Spray от 20 ml и Eau de Toilette Natural Spray 50 ml.

Betty Barclay Happiness

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA