Изживей магията на ароматите с Pick N Dazzle

Специалната подаръчна кутия на бранда предлага три уникални парфюма.

Ася Иванова
Ася Иванова 20 ноември 2023

Сигурно вече сте чували за козметичните кутии с абонамент Pick N Dazzle. Но това е повече от козметична кутия. Това е индивидуална Програма за красота с висококачествени, пълноразмерни и индивидуално препоръчани продукти за всеки клиент всеки месец.

А сега можете да откриете новото издание на специалната коледна кутия, която Pick N Dazzle предлагат. Нека ви издадем, че тя е уникална по рода си за България. В нея ще откриете луксозна селекция от 3 оригинални мини-парфюма в красиви брандирани опаковки, парфюмен шот Pick N Dazzle.

НО ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ПОДАРЪЧНА КУТИЯ ПАРФЮМИ? 

Отговорът е много прост. Те са идеални за подарък на близък приятел, за път или пък за важно събитие, на което трябва да отидете. Защото любимите ви аромати идват в удобен размер.

PickNDazzle кутия

КАКВО СЕ КРИЕ В КОЛЕДНОТО ИЗДАНИЕ НА PICK N DAZZLE?

Отдайте се на непреходното очарование на Dolce & Gabbana Light Blue, което ще ви пренесе в Италия с ухание на средиземноморски бриз, нотки на сицилиански лимон и зелена ябълка, перфектно балансирани с нежна бяла роза и кедър.

PickNDazzle кутия

Karl Lagerfeld for Her е ода за вечната елегантност и стил. Позволете на смесицата от божур, лимонова кора и магнолия да ви пренесе в света на изтънчеността без усилия.

PickNDazzle кутия

Разгърнете вътрешния си романтизъм с Juliette Has A Gun Miss Charming, който излъчва неустоим чар и изтънченост. Насладете се на деликатната комбинация от мароканска роза, диви плодове и мускус, която ви обгръща с аура от елегантност и женственост.

PickNDazzle кутия

Вижте всички специални предложения на pickndazzle.com.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA