Кристина Агилера разкри тайната на отслабването си

Певицата демонстрира перфектна форма, след като смъкна 20 кг.

Ася Иванова
Ася Иванова 05 януари 2024

Фотография: Profimedia

Години наред Кристина Агилера споделя, че се харесва такава, каквато е и не спазва диети, но е факт, че на няколко пъти й се наложи да вземе драстични мерки, за да влезе във форма.

В края на 2023-та певицата отново свали доста килограми (над 20) и появата й на сцената на концертите й през декември успя да изненада и най-върлите й фенове. Кристина за пореден път показа удивителна форма и сега разкрива как е постигнала това скорострелно отслабване. Тя е категорична, че не е посегнала на популярното сред звездите лекарство "Оземпик", което е предназначено за диабетици, като страничният ефект му е сваляне на излишните килограми. Певицата споделя, че отново е заложила на строг режим на хранене и на много спорт.

Агилера споделя, че вече не се подлага на режими с плодове и зеленчуци, а предпочита да залага на чисти продукти и храни, като избягва тестените и сладките изкушения.

Наред с това певицата се старае да бъде максимално активна, залагайки на разнообразни тренировки, но само такива, които й харесват. Тя прави йога, бокс, силови и кардио тренировки между два и пет дни в седмицата. "Обичам да правя неща, които ме карат да се чувствам добре психически, когато тренирам. Не обичам да се чувствам изолирана. Ако съм пред огледалото и правя тежести, се чувствам като на репетиция и това е работа. Обичам да излизам от ума си," споделя тя пред Marie Claire. 

Кристина Агилера

Една от любимите тренировки на Агилера, за да поддържа форма, е йога на открито. "Обичам чистия въздух, така че предпочитам походи, когато мога да отида сред природата. Обичам да правя йога навън. Йогата беше голяма промяна за мен. Животът ми винаги е бил много забързан, така че йогата наистина ми позволи да спра часовника и да забавя стреса. Тя ми позволява да дишам истински, да се разтягам и да освободя цялата застояла енергия в мен."

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA