Забавлението и функционалността вече са най-добри приятели

Поне в новите пролетно-летни предложения на essence.

14 март 2024

Фотография: PR

Можем да говорим надълго и нашироко за тенденциите на пролетно-летния сезон, но приятелите ни от essence подчертават практичността и превръщат забавлението в чиста проба функционалост и красив външен вид.

Вълнуващите нови продукти на бранда насърчават себеизразяването, помагат на креативността и пестят от времето, прекарано пред огледалото.

essence

Правилата не са най-важното. Даже напротив. Няма значение дали искате да сложите цвят извън традиционните линии, или просто да експериментирате с текстури, направете го. В синхрон с всички задължителни условия за осъзнатост, надеждност, удобство и мултифункционалност, които откриваме и в нашите любими продукти от линията.

Essence

Спиралата Call Me Queen предлага драматичен ефект, какъвто по принцип предлагат само обемните и удължени изкуствени мигли. Лесната за нанасяне формула помага за постигането на персонализиран вид, а уникалната еластомерна четка достига до всяка мигла за прецизно нанасяне.

Същото важи за Brow Lifting Gel - незабавно повдигане на веждите, вграден апликатор, екстремна фиксация и дълготраен ефект.

essence

Особено впечатляващо е червилото The Slim Stick. Кремообразният продукт с кадифено матово покритие обещава да издържи до шест часа, усеща се комфортно на устните и не ги изсушава. Подхранващата формула с масло от жожоба, масло от макадамия, кокосово масло и витамин Е е бонус.

essence

И понеже преди всички останали тенденции, този сезон на преден план застава минималистичната, добре почистена и красива кожа. озарителят за лице Magic Filter идва точно навреме. Той усъвършенства кожата, придава блясък, изглежда естествено, омекотява тена и дори може да се използва самостоятелно.

essence

Течният руж Baby Got Blush и течният хайлайтер Baby Got Glow придават деликатен блясък, позволяват прецизно и контролирано нанасяне, а финалният резултат е просто впечатляващ.

Открийте своите нови любими продукти на essence.eu.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA