Нина Добрев дебютира с нова визия на премиерата на новия й филм

Българката заложи на бретон и секси рокля за 9000 долара.

Ася Иванова
Ася Иванова 27 юни 2023

Винаги сме се възхищавали от елегантността, с която Нина Добрев носи всеки тоалет и с нетърпение чакаме всяка нова промяна във визията й. 

Холивудската звезда с български корени успя да ни изненада, като заложи на нова прическа. Тя се появи на премиерата на новия филм с нейно участие "The Out-Laws" с дълга тъмна коса и плътен бретон. "Отдавна не съм  била с къс бретон", споделя пред Access Hollywood Добрев. Тя отново се е доверила за новата си прическа на фризьора Марк Таунсенд, с който работи от дълги години.

Актрисата бе заложила на секси черна рокля с бли акценти на Khaite от колекция Пролет/Лято' 23 за 9 000 долара. Тоалетът е избран лично от нейния стилист Кейт Йънг, който за пореден път доказва, че има безпогрешен вкус. Тоалетът на Нина бе съчетан с бял ефектен пръстен и класически черни обувки.

Гримьорът Даниел Коларич пък бе акцентирал върху красивите кафяви очи на Добрев, които бе подчертал с кафяви сенки и молив. Макиажът бе завършен с нежен розов руж и гланц за устни в нюанс nude.

Вижте повече кадри в галерията горе!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA