Мунир, който преобразява жените

Mounir

Mounir

Mounir

Mounir

Mounir

Mounir

Mounir

Mounir

Mounir

Фактът, че една добре направена прическа може да промени живота - всеки знае, но как се променя външният ни вид с помощта на правилен избор на цвят за косата? Много силно! Много стилисти са убедени, че цялата ни визия и дори стилът ни зависят от цвета на косата. Но много хора спестяват разходите за професионален фризьор, който познава всички тънкости на колористиката и владее най-модерните техники за оцветяване на косата.

Първото нещо при смяна на цвета е да се тръгне от тона на кожата. Например русото стои най-добре на момичета със светла кожа, но оттенъкът трябва да е максимално естествен. Червеното пък подхожда на жени с топъл подтон на светлата кожа. Тъмнооките красавици със светла кожа могат да изберат карамелени нюанси. Тъмнокафявата палитра е най-подходяща за жени със смугла кожа.

А техниката на оцветяване трябва да бъде избрана според прическата - те трябва да бъдат в хармония. Не забравяйте за собствения си стил, защото цветът на косата трябва да е подходящ за всяко време и навсякъде.

И още нещо - състоянието на косата. Ако кичурите са здрави и лъскави, можете спокойно да направите всякаво оцветяване, като се имат предвид изброените по-горе съвети. Ако обаче косата е повредена, тя трябва да бъдат или подстригана, или да се оздрави чрез различни процедури преди боядисване.

Но най-важното е да се намери добър стилист. Трудно е, особено ако не живеете в Бейрут или не сте приятели с най-популярния коафьор Мунир. Мунир е турски стилист, който работи в Ливан и буквално прави чудеса. Първо, той има повече от пет милиона абонати в Instagram, и второ, той много добре знае кои нюанси за кого са подходящи. Мунир боядисва така, че трансформира целия външен вид на жената и я прави по-красива.

Майсторът е разработил няколко изключителни техники и е създал свои собствени продукти (бои за коса), които използва в работата си. Благодарение на това цветът на косата на неговите клиентки е уникален. Вижте!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA