Цветовете в косата през новата година

Когато става дума за грижата за косата ни, никога не знаем дали една тенденция ще остане в миналото на фризьорските салони или ще се завърне на подиумите с пълна сила. Това са цветовете, които ще доминират през 2020-а, осмелявате ли се да ги пробвате?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 04 януари 2020

ОПУШЕН ЛЕД

Добре, признаваме това определение за цвят за най-странното, което сме чували в последно време, но няма по-добър начин да опишем един от иконичните стилове, които самата Ким Кардашиян успя да наложи преди време. Тази година той се завръща с пълна сила и пепелявите тонове в косата, които контрастират с кожата ни, отново ще бъдат на мода.

00

ЯГОДОВО РУСО

Всички онези светли нюанси на русото, които предпочитат и много от любимите ни звезди. Цветовете в гамата на сладките плодове като кайсия и ягода оглавяват hair тенденциите тази година, а завладяващата комбинация на червено и русо е истински впечатляваща.  

165

ЧЕРНО + ПОЧТИ ЧЕРНО 

Ако не обичате светлите цветове, но същевременно не можете да представите себе си с тъмна коса, най-добрата идея е да комбинирате черния цвят с по-светлите му нюанси, както Констанс Ву.

156

ЧEРВЕНО КАДИФЕ 

Само че говорим за една идея по-тъмно червено от цвета, който тортата, по която всички полудяха, вдъхнови. Това е доста по-тъмен вариант на ягодовото русо и е перфектният вариант за онези, които не се страхуват да експериментират и искат да направя промяна в себе си, която обаче не е и прекалено голяма.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA