Лятната трансформация на Кайли Дженър, Емили Ратайковски и Кая Гербер

Не знаем дали блондинките се забавляват повече, но Емили, Кая и Кайли очевидно смятат така!

Вероятно ще преувеличим леко, ако кажем, че за една нощ всички в Холивуд се превърнаха в блондинки, но когато говорим за три от най-известните дами, едва ли има по-подходящо определение за ситуацията. Очевидно Емили Ратайковски, Кая Гербер и Кайли Дженър са се вслушали в "мантрата", че блондинките се забавляват повече и са решили да последват Мерилин Монро в отбора на платиненорусите такива.

https://www.instagram.com/p/CBziRyznr6E/

Трансформациите на Ратайковски и Гербер за нас са по-изненадващите, защото от известно време насам Кайли се подвизава с медени кичури, вплетени в изключително светъл нюанс на кафявото. Разбира се, Кайли също е естествена брюнетка, както Емили и Кая, които решиха да направят драстична промяна в цвета на косата си, точно на прага на лятото.

https://www.instagram.com/p/CBzA0c3oGgr/

Ратайковски и Дженър веднага използваха вниманието на многомилионната си Instagram аудитория, за да демонстрират новите си визии и да съберат над 3 милиона харесвания (10, ако говорим за първия пост на предполагаемата най-млада милиардерка в света), а Кая все още не е позирала с новия цвят на косата си, но бе забелязана от любопитни папараци на разходка в Западен Холивуд преди няколко дни. 

https://www.instagram.com/p/CBzKu3Qp7It/

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA