КОСАТА на 2021-ва: Тъмен шоколад, меден балеаж и още...

Селектирахме най-горещите тенденции, които обещават да завладеят косите тази година.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 януари 2021

Как ще изглежда косата през новата година? Различна, смела, ярка, красива... май няма нужда от повече определения. Разберете сами!

ТЪМЕН ШОКОЛАД Чудесно решение, ако сте склонни да направите нещо различно, но и впечатляващо. Ако решите да боядисате косата си, но промяната все пак да не е рязка - придържайте се към цвят, който само е с два нюанса по-тъмен от естествения ви такъв. 

КЕСТЕНЯВ БАЛЕАЖ Този балеаж е перфектният баланс между ярко русо и топъл кестен. Много хора ще залагат на него в идните месеци, така че не се изненадвайте, а действайте смело. 

ДЕФИНИРАНИ КЪДРИЦИ Косата ви е естествено къдрава? Чудесно. Сега изберете няколко къдрици и ги подчертайте, а другите оставете небрежни и разпиляни. Най-доброто от двата свята! 

ЯРКО РУСО И ТЪМНИ КОРЕНИ Ярко русата коса ще ви помогне да удължите времето между посещенията в салона, но поддръжката ѝ вкъщи ще изисква малко повече усилия. Резултатът обаче е горещ. Питайте звездите.

ОГНЕНОЧЕРВЕНО Ако искате да завладеете 2021 г. по най-добрия и смел начин, заложете на ярък, топъл огненочервен цвят, който вероятно няма да издържи дълго време, но си заслужава да бъде изпробван.

ПАСТЕЛНО РОЗОВО Не липсваха ярки, забавни и неестествени цветове и през миналата година, но тази на преден план излиза пастелното розово. Особено през пролетта! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA