Моето математическо уравнение за красива коса

Силвия Канин
Силвия Канин 05 април 2021

Да си жена с коса, която свободно прескача в различните фази на къдраво, чупливо и направо рошаво, както пролетта си сменя настроенията от сутрин до вечер, не е никак лесна задача. Точно като нейната love-hate връзка с влажността на въздуха навън (тук ще ме разберат всички къдрокоски) и аз имах подобни полюсни чувства към косата ми в годините. През времето, в което бях в гимназията не беше модерно да си с къдрава коса. Всички бяха с права и…  аз с тях. Ставах всяка сутрин половин час по-рано от нужното, за да я изправям, кога с преса, кога с ютия (не правете това у дома си, това е само за луди тийнейджъри). След дългото отричане на косата ми, което премина и през много изрусяване, открих как да я обичам и това се случи, когато й позволих да си е каквато е - полюсна и емоционална, точно като мен.

teo

Някой ще каже: "Какви са тези глупости? Емоционална коса!” Но не се ли променя настроението на жената в зависимост от това колко е гладка, мека и блестяща е косата й. Колко е страхотно, когато едно случайно кичурче просто е застанало добре…  И колко е изнервящо, когато заради световната ситуация, прекарвайки безброй дни у дома, косата ни някак застава красиво, докато сме на дивана, но е ужасно трудно да изглежда така, когато искаме да излезем навън. Емоции! Емоции! Емоции!

Сещате ли се за мемето с една жена, вгледана някъде в левия ъгъл на стаята, а около главата й левитират безумно трудни за обикновения човек математически уравнения? Тя пресмята кога да си измие косата, за да й е хубава за важния момент, който й предстои. Аз съм тази жена! Поправка - аз бях тази жена, която беше в постояно чудене дали ще й е хубава косата за работния ангажимент и за романтичната среща.

Решението на моята емоционална математика дойде след първата ми среща с продуктите от серията TEO Expert.

teo

Да "посрещне” нов шампоан в банята си за всяка жена, вярвам, е преживяване. Точно така беше и с шампоаните, които помагат да се сбогуваме с пърхота и да се радваме на изключително мека и блестяща коса. 6-те шампоана от линията TEO Expert са плод на 5-годишни тестове и проучвания, за да се справят с петте симптома на пърхота: прашинки, сух или омазнен скалп, сърбеж, зачервяване, парене. Те съдържат комплекс от 3 лечебни билки – коприва, бреза и бял бор, благодарение на който усещам косата си плътна и изпълнена с живот.

За различните типове коса и нужди, TEO Expert предлага различни решения - шампоанът Fresh & Care за мазна коса, Strength & Shine за нормална коса, Repair & Protect за суха и уредена коса, Shine & Vitality за всички видове коса, Purifying за всекидневна употреба и MEN Ant-Hairfall за мъжете в семейството.

Аз използвам различните шампоани от серията не само в зависимост от различните нужди на косата ми, но и според различните ми настроения. След дни, в които съм прекалила с продуктите за оформяне на къдрици и имам нужда от свеж старт винаги посягам към Purifying, който е 2 в 1 шампоан и балсам за ежедневна употреба, нежно почисващ скалпа ми. В други дни, когато съм се събудила в настроение за права и гладка коса винаги влизам под душа с противопърхотения 2 в 1 шампоан и балсам ТЕО Expert Shine &Vitality. Той почиства нежно и оставя косата ми жизнена и мека, за да мога след това да я изправя със сешоара. Всяка жена с къдрава коса ще ви каже, че косата й е суха, а както знаем я изсушаваме допълнително при всяка термична обработка. Затова след ден-два с гладка и изправена коса винаги търся спасение в Repair & Protect, който се грижи за изтощената коса и я подхранва отвътре.

teo

Някои биха казали, че да имаш 3 шампоана в банята е лудост, аз обаче ще ги поправя - в моята баня са 4 на брой, защото TEO Expert помага и на любимия ми човек да се справи с пърхота и неговите различни симтоми.

Емоции! Емоции! Емоции! Пишейки тези редове осъзнавам, че няма дори един важен момент в живота ми, който да не свързвам с косата ми.

Дай на една жена правилния шампоан и само я гледай как ще покори света!

Кликнете тук, за да закупите всички продукти от серията TEO Expert! 

Кликнете тук, за да разгледате всички продукти от серията TEO Expert! 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA