Кортни Кардашиян се сбогува с дългата си коса

Малко хора могат да се справят с боб и да изглеждат прекрасно, Кортни е от тях.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 август 2021

Знаете отлично, че сестрите Кардашиян предизвикват лавина от заглавия само с пост в социалните мрежи, а имената им се нареждат в Trending позициите с такава лекота, че изглежда интернет славата е лесно постижима от всички.

Пример по темата са близо трите милиона харесвания, които Кортни Кардашиян събира часове след като реши да сподели новата си лятна визия в Instagram, придружена от семплото, но ефективно описание "✂️", доста по-лицеприятно от баналните тип "new hair don't care" (#SorryNotSorry). 

Вероятно в контрапункт с леката ирония, че правят всичко възможно, за да се настанят във фокуса на обектива, решихме да споделим последното hair решение на най-голямата сестра от клана, демонстрираща, че прическата в стил боб изисква специален подход и е цяло чудо, ако успееш да изглеждаш прекрасно с нея. Тя го направи!

ОЩЕ ОТ GRAZIA: STREET STYLE ВДЪХНОВЕНИЕ - КОРТНИ КАРДАШИЯН В СИВО И КАРАМЕЛ

Коментарите под фотографията са много и все различни, но този, който прави впечатление, е на Травис Бейкър, описващ любимата си като "перфектна".

Нещата помежду им започнаха доста спонтанно, но вече са сериозни. "Травис я обожава и се отнася с нея толкова добре. Доста по-различно е от другите ѝ взаимоотношения, става дума за специална любов", споделят източници, близки до двойката. "Всички в семейството обожават Травис, той тях - също. Превърнаха се в двойка и е наистина вълнуващо."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA