Сезонни хитове: артистичен грим за лято 2019

Ярки червила

Гримьорите отново ни напомнят, че в допълнение към класическото червено червило, трябва да се обърне внимание и на сочните пурпурни, черешови и розови тонове. Дълбочината на цвета може да бъде както много богата, така и полупрозрачна. Ефектите също са добре дошли - матово, кремообразно, блестящо. И най-важното, контурирането на устните е по ваше желание.

грим лято 2019
Escada; Lela Rose
грим лято 2019
Moschino

Нежен металик

За един от най-дръзките летни гримове за устни може да изберете дискретни нюанси. Важен е  ефектът, а той е в метализираната текстура. За да се постигне, гримьорите препоръчват да оцветите устните си с молив, а след това да ги покриете с течни, устойчиви сенки.

грим лято 2019
Jeremy Scott

Буйство на цветовете

Сега е времето за ярък грим за очи. Можете да избирате от дискретни бледорозови сенки, като например Genny, или наситен тюркоаз (Alice + Olivia), жълто (Christian Siriano), зелени и оранжеви тонове (Byblos). Ако не сте фен на сенките, просто използвайте цветна спирала.

грим лято 2019
Alice + Olivia, Ulla Johnson, Christian Siriano, Dior
грим лято 2019
Kate Spade

Тънък намек

За най-минималистичния летен грим, е достатъчно да подчертаете долната част на клепача с черен молив, казва гримьорът на Dior Питър Филипс. Не се притеснявайте, ако линията се отпечата и върху горната част - такава небрежност е напълно приемлива. В допълнение към грима за очите, Питър препоръчва да подчертаете веждите си, но не да ги правите твърде графични.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA