Няколко лесни трика за по-големи устни

Нека да започнем с уверението, че подкрепяме всички дами, които са прибегнали или възнамеряват да се доверят на козметична процедура, за да уголемят устните си. Правото на жените да взимат решения за която и да е част от тялото си и е свещено и неприкосновено. Но, ако по някаква причина не можете да се решите на такава крачка, било то заради страх от игли или просто нямате финансова възможност, ето няколко лесни стъпки, с помощта на които бихте могли да постигнете задоволителен резултат.

Въпрос на цвят, текстура и очертания

Яркото червено червило винаги ще бъде класика в жанра, но ако искате да създадете визия с обем, по-скоро се ориентирайте към багри в тон nude или други по-светли нюанси. Особено модерната в последно време техника да очертаване извън контура на устата е популярна, именно защото дава бързи и лесни резултати. Самата Меган Маркъл също залага на този трик. Не сте го забелязали, нали? Така е, защото херцогинята на Съсекс следва няколко златни правила, които гарантират естествен ефект. Винаги използвайте молив в малко по-светъл тон от червилото, което се избрали и не прекалявайте с размера на очертанията.

 Ако се притеснявате, че има опасност по-късно да „изядете” голяма част от своите усилия, може да фиксирате визията със спрей. За да постигнат дълготраен завършек, много жени избират да се доверят на течните червила, които наистина са значително по-издръжливи, но от друга страна редица от тях придобиват подчертано суха текстура след нанасяне. В случай, че това не е по вкуса ви, можете да съчетаете червилото с подходящ гланц, който нанесете внимателно с пръст по повърхността на устните .

Устни

Правилна грижа

Почти не можете да срещнете жена, която да няма балсам за устни в списъка с козметични средства за ежедневна употреба. Схащането, че този продукт е необходим само през студените месеци е особено погрешно, дори много брандове предлагат балсами с висок SPF фактор специално за летния сезон . Знаете ли обаче, че ако искате да хидратирите устните си максимално, най-доброто време за нанасяне на подхранваща козметика е веднага след душ?

Също така, не пропускайте да включите в рутината и несправедливо пренебрегвания скраб – той ще отстрани мъртвите клетки и ще направи кожата мека и без несъвършенства. Този продукт е особено полезен за тези дами, които страдат от напукани устни, но имайте предвид, че както при всички останали процедури, и тук най-важна е мярката. Прекаленото търкане ще доведе до обратен ефект и не забравяйте, че след скраб, балсамът за устни е просто задължителен. Ако търсите бързи резултати, винаги може да спрете избора си на нашумелите гланцове, които имат в състава си мента или екстракт от люта чушка.

Модерна технология

На пазара вече се има и иновативни електронни уреди, които макар и за няколко часа, могат значително да увеличат обема на вашите устни. Повечето тях работят на принципа на силна вибрация и всмукателен ефект и, ако се доверим на множеството, ревюта от различни бюти You Tube канали, употребата им съвсем не е безболезнена. Нашият съвет е винаги да се доверявате на изпитани брандове, тъй като редица от тези уреди, които се предлагат от съмнителни източници, могат да нанесат сериозни щети върху вашето лице.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA