7 тенденции в есенния грим 2019

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 26 август 2019

Giambattista Valli FW 19/20
1. Акцент върху долните мигли. В центъра на вниманието са очите или по-скоро миглите. На модното ревю на Giambattista Valli тенденцията за подчертани долни мигли в стил Twiggy е очевидно хиперболична, но в ежедневието можете да приложите варианта с плътно оцветените долни мигли. Към този грим трябва да се отнасяте изключително внимателно, така че е по-добре да забравите за ружа и червилото и цялото внимание да е фокусирано само върху очите ви.

Louis Vuitton FW 19/20

2. Пънк-рок заострени очертания. „Стрелите” могат да променят погледа ви до неузнаваемост. През този сезон можете спокойно да експериментирате и да „издърпате” очната линия към слепоочията си, за да направите погледа по-драматичен.
 

Givenchy FW 19/20

3. Вежди с цвета на косата. Тенденцията за естествени вежди сега е на върха на популярността. За да изглеждат веждите ви по-добре, просто ги срешете, а русите момичета могат да ги боядисат, така че техният тон да съвпада с цвета на косата.
 

Chloe FW 19/20

4. Алени устни. Матови и ултрагланцови, червила с кадифено покритие - вие създавате правилата. Всички нюанси на червеното, оранжевото, сливовото и малиновото в предстоящия сезон ще бъдат актуални, както никога досега. Ако през цялото време сте отлагали експериментите с ярки червила за по-късно, тази есен е време да се върнете към тях.
 

Dries Van Noten FW 19/20
5. Повече блясък. Блясък манията и диско гримът отново са актуални. Дизайнерът Майкъл Халперн, вдъхновен от атмосферата и естетиката на 70-те, в едно от последните ревюта на своята марка Halpern използва златно ламе върху клепачите. За да добавите малко празнично настроение към визията си, използвайте сенки с всякакви нюанси с едри частици блясък в тях, както прави Dries Van Noten в последното си ревю.
 

Hermes FW 19/20

6. Черни опушени очи. Докато предишните сезони бяха пълни с ярки цветове, този сезон те са заменени с елегантен черен опушен грим. Такъв акцент върху очите ще внесе правилното докосване до парижки шик във визията ви и ще изглежда много впечатляващо в тандем с коса, сресана в ниска опашка и лека, блестяща тонална основа.
 

Jacquemus FW 19/20
7. "Гола" кожа. Гримът без грим е една от основните тенденции на последния сезон. Здравата кожа с естествен блясък е чудесен вариант за тези, които предпочитат да не използват грим. Ако горните опции за грим не са в стила ви, салонните процедури ще бъдат отлично решение, защото в студения сезон кожата се нуждае от специално внимание. Фиксирайте ефекта на естествената кожа с любимия си продукт за ежедневна грижа.
 

Стопроцентов парижки шик - това е основната тенденция на предстоящия есенен сезон. Парижани отдавна следват правилото „колкото по-просто, толкова по-добре" както в дрехите, така и в ежедневния грим. Вероятно сте забелязали, че образът на французойката винаги е изграден върху естествеността и лекотата, сякаш тя облича първото нещо, което ù попадне от гардероба, просто след това подчертава тоалета си с чанта с необичайна форма или интересни обувки. Парижкият грим също подкрепя простотата. Ефектът „целунати устни" или елегантният акцент върху очите са напълно достатъчни, за да изглеждате зашеметяващо. През този сезон гримът във френския стил придобива нови оттенъци. По този повод сме подготвили за вас 7 свежи тенденции директно от подиумите, така че да сте напълно въоръжени за предстоящия сезон.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA