Dior представи три нови продукта от колекцията Backstage Line

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 08 октомври 2019

Креативният директор на Dior Make Up Питър Филипс добави три нови продукта за грим към колекцията Backstage Line: универсалният хайлайтър за лице и тяло Face& Body Glow, палитра сенки за очи Smoky и щипка за извиване на мигли.

Хайлайтър за лице и тяло Dior Backstage Face & Body Glow

Безцветен продукт със златисти микрочастици, който перфектно се адаптира към всеки тон на кожата, оставяйки устойчив сияен завършек на лицето и тялото. Хайлайтърът не се влияе от температурни промени и влажност, той е много устойчив, така че няма нужда да се притеснявате за грима си през деня. Той може да бъде смесен с фон дьо тен или използван независимо, за да подчертае естественото сияние на кожата.

Палитра сенки за очи Dior Backstage Smoky

Новата палитра от сенки за очи се състои от девет матови и блестящи нюанса. Четири са блестящи - студено сребро, таупе (неутрален сиво-бежов цвят), топъл бронз и шоколад – те перфектно допълват матовото черно, както и белите и златисти нюанси. Като бонус две от гнездата на палитрата са пълни с основа и специален гел, който трансформира всеки нюанс на сенките в очна линия.

Dior

Щипка за извиване на мигли Dior Backstage

Новата щипка с удобни гумени дръжки само с едно докосване може да уловят всички мигли и да създаде разкошна извивка. Благодарение на по-плоската си повърхност в сравнение с други щипки, тази се адаптира към всяка форма на клепача.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA