Сбогом, летен тен, добре дошли бронзиращи пудри!

Лидия Делирадева
Лидия Делирадева 23 октомври 2019

Cristina Díaz

Givenchy Healthy Glow Powder Pink

Marc Jacobs Beauty O!mega Bronze

Tom Ford Soleil Glow Bronzer Large

Половината от есента се изтърколи незабелязано: улиците вече посивяват, а в паметта ни все още са лятната ваканция и красивият тен, от който на практика вече няма и следа. Но можем да добавим топъл слънчев ефект и за тази цел не е необходимо да ходим на солариум, а да използваме бронзиращи пудри. Те са чудесни за ежедневен грим и помагат за добавянето на яркост и красив нюанс на кожата, сякаш току-що се връщаме от почивка. Така че само няколко допълнителни минути към сутрешния грим ще придадат ефекта на една седмица почивка на слънце. Как да използваме бронзиращите пудри прах и какво си струва да опитаме тази есен?

Важно е да знаем, че бронзиращата пудра не е подходяща за скулптуриране на лицето. Придава на кожата красив блясък и ефект на лек тен, но не прави контура на лицето или скулите по-изразени. Именно затова бронзиращите пудри се произвеждат в топли оранжеви нюанси, докато студените тонове се използват за контуриране. За да се постигне по-естествен ефект, трябва да нанесем бронзиращия продукт върху челото, бузите, носа и брадичката - областите, които почерняват най-бързо на слънце. Също така си струва да разпределим лек слой върху цялото лице, така че „тенът" да изглежда равномерно и естествено.

Бронзиращата пудра се нанася лесно с четка. Покритието е леко и незабележимо. За по-голям ефект препоръчваме и нанасяне на хайлайтър - върху скулите, ръба на носа и контура на горната устна. Така се добавя свежест на лицето.

В галерията ни може да изберете бронзираща пудра от някои популярни марки.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA