Простият трик, с който можете да приличате на Кендал Дженър

Веждите могат да променят цялото ни изражение. Защо тогава не им обръщаме нужното внимание?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 19 февруари 2020

Мери Филипс е гримьорката, която стои зад голяма част от провокативните визии на Ким Кардашиян, както и зад неотразимото излъчване на Кендал Дженър. Характерна част от техния образ е постигната, благодарение на веждите, които пък имат възможността да променят цялостното ни изражение.

45

В свое интервю за Refinery 29, Филипс, която работи още с Хейли Бийбър и Приянка Чопра, обяснява, че първото нещо, което прави, е да почисти космите на веждите. "Винаги започвам грима с добро почистване на веждите. Използвам пръстите си, за да разгърна космите нагоре и да запълня празнините. Скубя всичко, което е излишно и след това използвам молив за вежди."

Котешкият поглед на Кендал е завършен от съвършените мигли, които са неизменна част от специфичната рутина на супермодела. "Винаги обръщам внимание на миглите, те са долната част на рамката. Бих добавила изкуствени мигли или спирала Armani's Eyes To Kill Mascara за обем, след което използвам допълнителни продукти, за да придам пълен блясък на горната част на лицето."

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA