Да си припомним как ухае щастието

Ароматните нотки моментално ни връщат в дните на усмивки и спокойствие

Люба Вангелова
Люба Вангелова 03 април 2020

Florence Blossom на Roberto Cavalli (EDP) е енергично ухание с нотки на бели цветя, мандарина, бергамот, база от есенция пачули, сандалово дърво и ирис.

Rose Prick на Tom Ford Private Blend Beauty (EDP) отдава почит на българската роза и я поставя в сърцето си, допълнена от хипнотизиращо пачули.

Modern Princess Blooming на Lanvin е освежаващ и пикантен аромат, който заразява с ентусиазъм с плодово-мускусните и флоралните си нотки.

SÌ Passione Intense на Giorgio Armani (EDP) е флорален аромат, който носи очарование с  интензивни дървесни и мускусни нотки.

La Vie est Belle Intensément на Lancôme (EDP Intense) е с вибриращи нотки на ирис и ванилия, бергамот и розов пипер.

Днес ароматите повече от всякога са призвани да ни помагат да избягаме от реалността и да се потопим във фантазиите ни за живота след карантина. Науката дори ни подкрепя с факти – уханията са най-прекият път до промяната на биохимията в организма. Така те извикват асоциациите в ума ни веднага след като първите уханни нотки докоснат сетивата ни. Успокойте ума си и го подгответе да се пренесе през спомените ви в дните на спокойствие и комфорт.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA