Коя е Лиса Елдридж?

В портфолиото на креативния директор грим на Lancôme има десетки корици на Vogue, личен youtube канал с 1.7 милиона абоната и над милион последователи в Instagram.

Кристина Гочева
Кристина Гочева 21 април 2020

За почитателите на декоративната козметика нейното име е институция, а книгата й Face Paint: The Story of  Makeup е истинска библия, в която тя красиво и щедро споделя тайните на опита си като гримьор.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Лиса е любим гримьор на звездите, има собствен бранд за грим и бижута, а запазената й марка в макиажа остава способността, така да градира нанасянето на продуктите, че в резултат лицето да остане свежо и естествено, въпреки използването на грим.

 

лиса

 

За един от най-популярните бюти влогъри в света вдъхновението е в ежедневното общуване с талантливи фотографи и модели, и въпреки трудните моменти на срещата с различни характери, Елдридж предпочита предизвикателството пред професионалната скука.

 

лиса елдридж

 

Тя цени всеки проект, колаборация и клиент, защото обожава онзи магичен момент от работата, когато се задейства алхимията между хората, разменящи идеи.

Опитността й на топгримьор категорично заявява, че тенденциите в момента се създават от технологиите,  защото текстурата или специфичната техника на нанасяне на даден грим продукт, е много по-важна от самия цвят или стил на макиажа.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Eldridge (@lisaeldridgemakeup) on

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

А научните достижения в сферата на красотата и в състава на формулите бележат такъв скок, че днес с лекота се раждат ефекти и образи, немислими за постигане преди няколко години.

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA