Личният гримьор на Адел разкри техниката за нейната перфектна очна линия

Наскоро певицата влезе в полезрението на пресата с рязката промяна в своята  фигура и трябва да признаем, че изглежа повече от феноменално.  Истината обаче е, че музикалната сензация винаги е привличала погледите с начина, по който се грижи за лицето и косата си, които винаги изглеждат безупречно. Що се отнася до макиажа Адел е по-скоро привърженик на традиционната визия и един от нейните любими избори в грима е извита очна линия, която придава още повече женственост и дълбочина на погледа й. Гримьорът на звездата Майкъл Аштън споделя пред Harper’s Bazaar някои от триковете, които и вие може да приложите както при ежедневната си бюти рутина или за по-специален случай.

Няколко продукта

Ако искате да постигнете съвършена форма, която да издържи дълго, пригответе повече от един продукт, с който да гарантирате успех – очертайте основата с молив, или гелообразна очна линия и четка и за финал завършете с класическа очна линия, която ще „запечата” резултата.

Не се страхувайте от грешки

Те са напълно нормални, освен това, само тези, които не са опитвали, не са наясно колко е трудно да се постигне еднаква визия и за двете очи. За тази цел трябва да имате готовност да коригирате възможни неизправности с помощта на клечка за уши, потопена в мицеларна вода. Съвсем просто, нали?

7777777777

Началото е важно

Аштън съветва винаги да стартираме нанасянето от външния ъгъл на окото и постепенно да приближим линията към средата на клепача. Правилната последователност, която предпазва максимално от неравности е  да започнем от външната част на миглите и да продължим линията до средата на клепача, след което нанасяме фина линия от вътрешността на окото отново в същата посока. След като сме свързали двете лини настъпва време за „крилото”, което винаги се прави последно.

Миглите

Едно от основните правила за впечатляващ поглед е да не пропускаме за финал да нанесем спирала. Винаги започвайте от основата на миглите и обърнете особено внимание на тези, които са в края на окото. Ако искате още повече обем, можете да заложите на основа за спирала, най-добре такава, която има в съдържанието си етерични масла.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA