Какво казва гримът за характера ви?

Психолозите разчитат на някои грим похвати, които използвате, за да определят що за личност сте

Според психолозите начинът на гримиране разказва много за характера ви – вижте какво се крие зад предпочитаните от вас грим продукти и нансянето им

Да акцентираме вурху хубавите страни и да маскираме недостатъците по лицето си – това не е ли вид маска, която си слагаме? Какво крием под нея? Скрива или разкрива тя черти от характера ви?

 

ЧЕРНА ОЧНА ЛИНИЯ И КЛАСИЧЕСКО ЧЕРВИЛО

 

ЧЕРНА ОЧНА ЛИНИЯ И КЛАСИЧЕСКО ЧЕРВИЛО

 

Тези акценти в грима издават феноменална памет и организационни способности, показват, че не обичате да закъснявате, не забравяте рождените дни на роднините си и обожавате ритуалите като семейни вечери в неделя и печене на коледни бисквитки. Обичате редовния ритъм на живот, стабилността и предсказуемостта, съставянето на списъци със задачи. На вас може да се разчита, а шефовете ви ви смятат за незаменим служител!

 

АКЦЕНТ ВЪРХУ ВЕЖДИТЕ, НЕОБИЧАЕН ЦВЯТ ВЪРХУ УСТНИТЕ, РУЖ

 

АКЦЕНТ ВЪРХУ ВЕЖДИТЕ, НЕОБИЧАЕН ЦВЯТ ВЪРХУ УСТНИТЕ, РУЖ

 

Не сте от хората, които са в комфорт с това да бъдат в сянка: присъствието ви не остава незабелязано. Вие сте лидер, ярка и амбиоциозна жена, уверена в себе си творческа личност. Знаете какво искате, как да го постигнете и нищо не позволявате да ви спре по пътя ви.

 

АКЦЕНТ ВЪРХУ МИГЛИТЕ И ТЪМНО ЧЕРВИЛО

 

АКЦЕНТ ВЪРХУ МИГЛИТЕ И ТЪМНО ЧЕРВИЛО

 

Вие сте фатална красавица и знаете отлично това. Преминавате през живота с грацията на пантера и не е желателно някой да застава на пътя ви. Ако обичате, правите го от цялата си душа, ако се обиждате – вероятно е завинаги, полярните чувства са ваша особеност. А изразът „От любовта до омразата има само една стъпка", вероятно е измислен за вас.

 

ЕСТЕСТВЕН ГРИМ

 

ЕСТЕСТВЕН ГРИМ

 

Ако се гримирате така, сякаш нямате много грим, означава, че от една страна харесвате истинското си лице, а от друга – това все пак е неговата подобрена версия, която харесвате повече. Уверена сте в себе си, не бързате да разкриете душата си на първия срещнат човек. Характерни за вас са наблюдателността и предпазливостта. Именно вие успявате там, където мнозина се провалят – защото умеете да чакате.

 

КОНТУРИРАНО ЛИЦЕ, ОПУШЕН ГРИМ НА ОЧИТЕ, ЧЕРВИЛО

 

КОНТУРИРАНО ЛИЦЕ, ОПУШЕН ГРИМ НА ОЧИТЕ, ЧЕРВИЛО

 

Емоционална натура издава този грим, който по-скоро използвате като броня, с която се предпазвате от света. Гримът ви е маска, с която защитавате своята сантименталност и леко наивна същност, която виждат само най-близките ви.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA