Разкриваме всички тайни на червеното червило

Нека да започнем с това, че не е редно да се страхувате от него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 декември 2021

Вероятно няма да изненадаме някого със следващото твърдение, но и през този сезон (нямаме предвид само коледния, а цялата зима!) червеното ще бъде сред доминиращите нюанси в козметичните ни несесери. "Червеното е цветът, който осъществява прехода между деня и вечерта. Оставете очите си без акцент и заложете на червени устни", споделят популярни експерти в областта на макиажа, на които се доверяват и любимите ни звезди.

Те обаче съветват да "познаваме добре границите" и да не прекаляваме, както и ни уверяват, че няма нищо по-секси от ярко червило на фона на иначе неутрална грим визия. Червените устни впечатляват, съблазняват и привличат погледите на хората около нас. Горещата тенденция, до този момент известна само на смелите момичета, е комбинация от добре хидратирана кожа, малко количество спирала, нанесена ефектно върху миглите и червеното червило, което спокойно може да замени чантата или ярко бижу в градската ни визия.

И понеже вече вярваме, че червеното не е само за тези със склонности към експерименти, сигурният начин да овладеете страховете си е да подходите умерено. В случай че мисълта за смел червен нюанс е плашеща, може да заложите ненатрапчив гланц за устни. "Изберете някой от моделите, които отиват с всичко", коментира друг звезден специалист. Ако сте блондинка вероятно няма да оцените добре комбинацията между червено червило и червен пуловер, но при брюнетките нещата стоят обратно.

57

Ако празничният сезон е вашето време да изразите креативната и любопитна творческа представа, заложете на бляскав матов нюанс в червената гама - ще изглежда убийствено с един от красивите коледни пуловери от селекцията на GRAZIA. Интензивността на стила идва и в бляскавия грим, който продължава да е сред основните грим повели на сезона.

Имайки достатъчно опит и смелост да експериментирате, със сигурност ще останете очаровани от идеята за два нюанса червило, която може да звучи и изглежда странно, но ще привлече погледите към вас, без дори да го осъзнавате. Нанесете ярко червено червило върху горната устна и заложете на по-тъмен нюанс за долната такава. Звучи сложно, но финалният резултат ще ви впечатли!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA