Празнични грим идеи с GRAZIA и Ирина Шейк

Силвия Канин
Силвия Канин 01 май 2021

Празничните дни са времето, което ни кара да се чувстваме истински щастливи и изпълнени с позитивни мисли. А когато са толкова слънчеви е още по-хубаво. Вдъхновени от красивата събота ни се иска да ви предложим няколко грим идеи за романтичните, класиците или пък твърде екстравагантните. Тоест... имаме по нещо за всеки, а основната ни инспирация е страхотната Ирина Шейк. Нейният Instagram отваряме винаги, когато имаме нужда от инжекция стилно присъствие.

Мекота и топлина за РОМАНТИЧНИТЕ

Гримът за ежедневието е повече от предпочитан от нас дори и за специални поводи. Той не изисква много, а подчертава най-нежното в лицето ни. Този ефект можем да постигнем, използвайки nude тонове. Основният ни съвет е да не прекалявате с базата, коректора и фон дьо тена. Заложете на добра слънцезащита, която освен да ви предпази от вредното влияние на UV лъчите ще подхрани кожата ви. Продължете с лек и не особено покривен фон дьо тен. Малко руж и лек кремообразен хайлайтър. Магията на романтичната визия се допълва от сенки с лек блестящ ефект, както и гланц с блясък в цвят близък до сенките. 

Категоричност за ТЕЗИ, КОИТО НЕ ОБИЧАТ ГРИМА

Да, има и такива представителки на нежния пол. Напълно разбираме желанието им да запазят кожата и визията си максимално изчистена. За тях подбрахме тази визия на Ирина, която е съвършена и много лесна. Трябва ви само лек розово-прасковен руж и спирала. Нашият съвет е да заложите на безцветна спирала, която само прави миглите да изглеждат лъскави и ги подрежда. Така без да карате погледа да изглежда твърде провокативен ще постигнете идеалната визия за дните, в които ви се иска да сте с грим, но сякаш без него.

Провокация в цвят за СМЕЛИТЕ

Видяхме Ирина с тази грим визия по време на ревюто на Versace и се влюбихме. Идеална за всички смели и готови да провокират, тя е единственото, от което се нуждаем, за да направим впечатление. Най-хубавото е, че не е толкова трудна за изпълнение. За да я изкопираме успешно обаче ни трябват качествени продукти. Забележете, че очната линия очертава само горната част на клепача и не излиза настрани, не го правете и вие. В противен случай рискувате да претрупате визията. Изберете сенки във вашия любим летен нюанс. Те трябва да са силно пигментирани, за да е наситен цветът. За да отсечете идеално линията използвайте трика с тиксото. 

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA