"К" като коноп, "к" като красива кожа

Убедени сме, че сте чували милион неща за конопеното масло. Дали случайно сте наясно с най-важното?

Нека ви зададем въпрос. Всъщност са два. Колко често отивате в магазин, за да разгледате новите козметични продукти? А колко често се интересувате от състава им? Знаете, че със сигурност не е добре да виждате разни имена на етикета, но в същото време не сте напълно убедени кое е полезно...

Логичното развитие на този, надяваме се, диалог е отговор от наша страна. Той се крие в конопеното масло. Свойствата му са известни в медицината и козметологията от дълги години и за никого не е тайна, че то хидратира и минерализира кожата, поддържа нейната еластичност и успокоява раздразненията.

Точно това е причината веган продукти, базирани на масло от конопено семе, да намерят място в линията Bell HYPOAllergenic на приятелите ни от Bell Cosmetics. В комбинация с още много натурални съставки, те се грижат за нежната кожа на лицето, като същевременно правят всички по-красиви с еликсири за устни, основи за фон дьо тен и изключително нежна и подхранваща спирала.

Нека ви разкажем малко повече...

МАСЛО-ЕЛИКСИР ЗА ЛИЦЕ Отлично знаете, че преди да нанесете какъвто и да било грим върху лицето си, трябва да го подготвите за целта. Комбинацията от пет масла (конопено семе, кайсиеви ядки, арганово, жожоба и слънчогледово масло) върши точно тази работа. Тя регенерира кожата, носи витамини С и Е, има антиоксидантен ефект, забавя процеса на стареене и подобрява еластичността на кожата. Пропуснахме ли да споменем, че е подходяща дори за хора с бледа, уморена и безжизнена кожа?

ОСНОВА ЗА ФОН ДЬО ТЕН ANTI-SMOG Тази иновативна формула е сред категоричните фаворити на GRAZIA. Екстрактът от семената на коноп и алое вера хидратира интензивно кожата и същевременно забавят стареенето. Богатите на минерали водорасли не бива да ви плашат, защото образуват защитен слой, който предпазва от замърсявания и вредни околни влияния. Знаем колко е трудно в големия град...

57

МАСЛО-ЕЛИКСИР ЗА УСТНИ И тук главното действащо лице е маслото от семена коноп, но компания му правят ядката от кайсия и арган, които омекотяват и изглаждат текстурата на устните. Леката конститенция не позволява залепване, оставя приятно усещане и е напълно веган. Ще ви се прииска да го пробвате на вкус, повярвайте ни.

РЕГЕНЕРИРАЩА СПИРАЛА GREAT LASHES Изразителният и привличащ погледи грим започва с тази спирала. Тя е пълна с подхранващи съставки като коноп, пшеничен, царевичен и соев протеин, пантенол, касторово масло и масло от маслина, а специалната силиконова четка перфектно подчертава миглите и обгръща косъмчетата още с първото нанасяне.

Сигурно ще прозвучи нескромно, ако кажем, че Bell Cosmetics правят своеобразна революция в натуралния грим, но понеже мислим за вас, го правим с абсолютно чиста съвест.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA